Arne Emmaneel is helemaal hersteld van zijn blessure aan de enkel.
Volledig scherm
Arne Emmaneel is helemaal hersteld van zijn blessure aan de enkel. © Geert Tresignie

Arne Emmaneel met Pepingen-Halle tegen U23 KV Mechelen: “Beloftenploegen zijn een meerwaarde voor onze competitie”

Voetbal Tweede Nationale BZondag neemt Pepingen-Halle het in eigen huis op tegen de beloften van KV Mechelen. Na het gelijkspel tegen Diegem hoopt men bij de fusieclub om deze keer de volle pot thuis te kunnen houden. Pepingen-Halle staat na dertien speeldagen op een gedeelde twaalfde plaats in tweede nationale. De Maneblussers staan op de zesde plaats.

 1. KVK Ninove sluit Oli Romero opnieuw in de armen: “Goed gesprek gehad”
  voetbal eerste nationale

  KVK Ninove sluit Oli Romero opnieuw in de armen: “Goed gesprek gehad”

  De rust lijkt weergekeerd op De Kloppers. Nadat vorige week uitlekte dat voormalig topschutter Oli Romero na een interne discussie met coach Alan Haydock met de B-ploeg moest aantreden, lijken de plooien ondertussen weer gladgestreken te zijn. Romero sluit donderdagavond opnieuw bij de A-kern aan. Of hij komend weekend aantreedt met de B-ploeg dan wel wordt geselecteerd voor de topper tegen leider Patro Eisden is nog onduidelijk.
 1. Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE

  Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden

  Met Marith De Bondt heeft KRC Genk Ladies er een aanwinst bij. De Bondt speelde bij Super League-leider OHL en tekende vorige week een verbintenis voor een half seizoen bij de Genkies. De nieuwe verdedigster zat meteen in de kern en mocht het voorbije weekend, na een blessure van Luna Vanhoudt, tegen KV Mechelen meteen invallen. Vrijdagavond om 20.30 uur is Charleroi te gast op de Galopinstraat in Zwartberg. “Ook al staat Charleroi in de benedenverdieping van de rangschikking, we mogen hen geenszins onderschatten”, zegt nieuwkomer Marith De Bondt.
 2. Stefan Schwarz en WS Oudenburg veren recht na dipje: “Eindrondeticket mag geen excuus zijn om niet meer te presteren”
  voetbal derde provinciale A

  Stefan Schwarz en WS Oudenburg veren recht na dipje: “Eindronde­tic­ket mag geen excuus zijn om niet meer te presteren”

  WS Oudenburg pakte de eersteperiodetitel in derde provinciale A, maar kon in december en januari die goede vorm niet doortrekken. Na vijf matchen op rij zonder overwinning kon de polderclub afgelopen weekend eindelijk nog eens zegevieren met 5-2 tegen Veldegem. De ploeg van coach Stefan Schwarz springt zo opnieuw voorbij Ruddervoorde naar de derde plaats, op twee punten van revelatie De Haan en negen punten van leider Daring Brugge.