Arne De Smet keert terug naar ex-club KSK Maldegem en wil daar vooral eer bewijzen aan zijn overleden oma en opa.
Volledig scherm
Arne De Smet keert terug naar ex-club KSK Maldegem en wil daar vooral eer bewijzen aan zijn overleden oma en opa. © Robby Verdickt

Arne De Smet keert terug naar de roots: “In Maldegem speel ik voor oma Jenny en opa Prosper”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AKSK Maldegem tekent de krijtlijnen uit naar volgend seizoen toe. ‘Den SK’ wordt KSVK Maldegem, er is al een nieuw logo en de clubkleuren worden rood, geel en zwart. Abdoulaye Declerck zet een punt achter zijn loopbaan, maar vanuit fusiebroer Adegem maken Gaëtan Blanquart, Kerenzo Braet en Guillaume Meulebroeck de overstap. Die laatste bereikte een mondelinge overeenkomst en bevestigt morgen zijn akkoord met de fusieclub. Met Arne De Smet keert ook een ex-speler terug naar zijn ‘roots’. En niet de minste. Wij hadden een babbel met de technisch vaardige middenvelder.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Maaseik-manager Dieter Leenders na de winst in Gent: “We wisten dat het niet makkelijk zou worden en neen, geen commentaar over de match in Roeselare”
  PREMIUM
  Lotto Volley Liga

  Maas­eik-manager Dieter Leenders na de winst in Gent: “We wisten dat het niet makkelijk zou worden en neen, geen commentaar over de match in Roeselare”

  Greenyard Maaseik heeft zaterdag drie punten gepakt op het veld van Gent. Drie fel bevochten punten, want het scheelde geen haar of er moest een vijfde set gespeeld worden. “We wisten dat het niet makkelijk zou worden, maar na Menen verslaan we nu ook Gent en pakken we een belangrijke zes op zes”, vertelt manager Dieter Leenders. “En neen, ik geef geen commentaar op de reactie van Roeselare omdat we onze wedstrijd niet willen verplaatsen.”