Arnaud De Cuyper: "Onze competitiestart is met zes op twaalf niet slecht, maar je wil natuurlijk altijd beter doen."
Volledig scherm
Arnaud De Cuyper: "Onze competitiestart is met zes op twaalf niet slecht, maar je wil natuurlijk altijd beter doen." © Koenraad Merens

Arnaud De Cuyper en Grimbergen maken zich op voor derby tegen Beigem Humbeek: “Wie eerst scoort, maakt grote kans om te winnen”

voetbal eerste provincialeMet een 0-3-overwinning tegen OHR Huldenberg in de achterzak ontvangt zondagnamiddag Fenixx Beigem Humbeek. Arnaud De Cuyper en co. hopen de goede lijn door te trekken. “We gaan terug voor de drie punten.”

 1. Frederik Wydoodt (Sassport Boezinge A) over de komst van nieuwe trainer Dylan Vanhaverbeke: “Het zal goed lukken. Het is iemand met ervaring”
  voetbal eerste provinciale

  Frederik Wydoodt (Sassport Boezinge A) over de komst van nieuwe trainer Dylan Vanhaverbe­ke: “Het zal goed lukken. Het is iemand met ervaring”

  Leider SV Wevelgem City A leed op Sassport Boezinge (2-1) zijn tweede nederlaag van het seizoen. Vorige week werd Dylan Vanhaverberke bij de thuisploeg de nieuwe trainer en zat hij zondag tegen zijn ex-ploeg op de bank. Na nog maar drie speeldagen kwam het tussen de Vlassers en Dylan Vanhaverbeke verrassend tot een einde van de samenwerking.
 2. Kobe Brems: “Niet alleen bij Roeselare kunnen de wisselspelers voor de kentering zorgen, bij Caruur Gent kan dat ook”
  lotto volley league

  Kobe Brems: “Niet alleen bij Roeselare kunnen de wisselspe­lers voor de kentering zorgen, bij Caruur Gent kan dat ook”

  Woensdagavond was Caruur Gent gedurende anderhalve set de evenknie van Knack Roeselare tijdens het duel tussen de beide koplopers van de Lotto Volley League. Maar daarna bleken de West-Vlaamse landskampioenen te sterk. Michiel Ahyi en Simon Plaskie - beiden ex-spelers van de Gentse ploeg - mochten opdraven bij Roeselare en grepen hun kans. Bij Gent stond Kobe Brems aan de spelverdeling in plaats van de geblesseerde kapitein Tim Degruyter.
 3. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.