Arnaud De Cuyper: "Onze competitiestart is met zes op twaalf niet slecht, maar je wil natuurlijk altijd beter doen."
Volledig scherm
Arnaud De Cuyper: "Onze competitiestart is met zes op twaalf niet slecht, maar je wil natuurlijk altijd beter doen." © Koenraad Merens

Arnaud De Cuyper en Grimbergen maken zich op voor derby tegen Beigem Humbeek: “Wie eerst scoort, maakt grote kans om te winnen”

voetbal eerste provincialeMet een 0-3-overwinning tegen OHR Huldenberg in de achterzak ontvangt zondagnamiddag Fenixx Beigem Humbeek. Arnaud De Cuyper en co. hopen de goede lijn door te trekken. “We gaan terug voor de drie punten.”

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Youngster Nick Van Diest (Patro Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Nu ook tegen mijn ex-club SK Heist winnen”
  voetbal eerste nationale

  Youngster Nick Van Diest (Patro Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Nu ook tegen mijn ex-club SK Heist winnen”

  Het gaat plots allemaal snel voor youngster Nick Van Diest. De zoon van ex-Lommelspeler Wim Van Diest maakte vorig weekend in Hoogstraten zijn debuut voor Patro en dit tot ieders tevredenheid. Zaterdag komt ex-club SK Heist op bezoek, waar hij begin september door Eisden werd weggekaapt. Zenuwen kent Nick niet. “Van meerdere Heistspelers kreeg ik deze week lovende berichtjes voor mijn debuut toegestuurd, maar zaterdag willen ik en mijn team wel de zegereeks van mijn vroegere club beëindigen”, klinkt Van Diest kordaat.