Barend Winkels (Wellen), in de rug van Jan Smolders (Pelt) eerder op het seizoen, scoorde tegen Houtvenne voor de derde week op rij. Zijn aansluitingstreffer bleek uiteindelijk niet voldoende om een zware 1-7-nederlaag te vermijden.
Volledig scherm
Barend Winkels (Wellen), in de rug van Jan Smolders (Pelt) eerder op het seizoen, scoorde tegen Houtvenne voor de derde week op rij. Zijn aansluitingstreffer bleek uiteindelijk niet voldoende om een zware 1-7-nederlaag te vermijden. © Bart Borgerhoff

Arjen Dekens (KVK Wellen) na 1-7-verlies tegen Houtvenne: “Ik hoop dat de ware leiders opstaan”

voetbal derde nationale BHadden wij dit vooraf aangestipt als een soort van referentiewedstrijd tussen twee teams met enige ambitie, dan was dat na tien minuten al achterhaald. Wellen bleek vrij snel een maatje te klein voor bezoeker Houtvenne, hetgeen ook Arjen Dekens niet was ontgaan. “Coach Maxime Annys had vooraf een plannetje uitgetekend. Iedereen had er vertrouwen in. Meteen bleek dat wij niet op de afspraak waren en met een 0-2-achterstand aan deze match begonnen.”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.