Barend Winkels (Wellen), in de rug van Jan Smolders (Pelt) eerder op het seizoen, scoorde tegen Houtvenne voor de derde week op rij. Zijn aansluitingstreffer bleek uiteindelijk niet voldoende om een zware 1-7-nederlaag te vermijden.
Volledig scherm
Barend Winkels (Wellen), in de rug van Jan Smolders (Pelt) eerder op het seizoen, scoorde tegen Houtvenne voor de derde week op rij. Zijn aansluitingstreffer bleek uiteindelijk niet voldoende om een zware 1-7-nederlaag te vermijden. © Bart Borgerhoff

Arjen Dekens (KVK Wellen) na 1-7-verlies tegen Houtvenne: “Ik hoop dat de ware leiders opstaan”

voetbal derde nationale BHadden wij dit vooraf aangestipt als een soort van referentiewedstrijd tussen twee teams met enige ambitie, dan was dat na tien minuten al achterhaald. Wellen bleek vrij snel een maatje te klein voor bezoeker Houtvenne, hetgeen ook Arjen Dekens niet was ontgaan. “Coach Maxime Annys had vooraf een plannetje uitgetekend. Iedereen had er vertrouwen in. Meteen bleek dat wij niet op de afspraak waren en met een 0-2-achterstand aan deze match begonnen.”

  1. Luc Reumers (Zepperen-Brustem): “Het wordt nog spannende competitie”
    Voetbal eerste provinciale

    Luc Reumers (Zepperen-Brustem): “Het wordt nog spannende competitie”

    Met vier punten voorspong op het tweede geklasseerde Bree-Beek, prijkt Zepperen-Brustem comfortabel aan de leiding. Laat het nu net beide teams zijn, die volgend weekend in Bree tegenover elkaar staan in een regelrechte confrontatie. Bij winst slaat het team van trainer Luc Reumers een ruime kloof en lijkt de weg naar de titel open te liggen. “Het is nog veel te vroeg om hierover nu reeds conclusies te trekken. We zijn niet eens halfweg”, blijft Reumers voorzichtig.