Arjen Decroo, eerder dit seizoen aan het werk tijdens het PK tijdrijden in Ruddervoorde, crosst zaterdag in Lichtervelde.
Volledig scherm
Arjen Decroo, eerder dit seizoen aan het werk tijdens het PK tijdrijden in Ruddervoorde, crosst zaterdag in Lichtervelde. © Foto Coghe

Arjen Decroo naar regionale veldrit in Lichtervelde: “Starten met de ambitie om de top tien te halen”

Veldrijden nieuwelingenVierde in Knesselare, vijfde in Maldegem, zesde in Arendonk en Ardooie. Dat zijn dit veldritseizoen de beste uitslagen van tweedejaarsnieuweling Arjen Decroo (15). Zaterdag komt hij aan de start van de cyclocross in Lichtervelde.

 1. Terwijl clubbestuur geen commentaar meer geeft in Beerschot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstraten voor kelderkraker: “Iedereen beseft belang”

  Terwijl clubbe­stuur geen commentaar meer geeft in Beer­schot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstra­ten voor kelderkra­ker: “Iedereen beseft belang”

  Nadat er in de nasleep van de uitspraak in de rechtszaak tegen Beerschot woensdag nieuwe elementen bekend raakten, wenst het clubbestuur van Rupel Boom niet meer te reageren op de ontwikkelingen. In belang van het onderzoek, maar ook omdat de Steenbakkers zich moeten concentreren op het voetbal. In dat opzicht vechten ze komend weekend een zespuntenduel uit met Hoogstraten. Dat staat momenteel voorlaatste in de stand met zes punten minder dan de troepen van Kevin Nicaise. Winst betekent een tik uitdelen, verlies er eentje incasseren.
 2. Geoffry Hairemans en KV Mechelen trekken richting Westerlo: “Het wordt tijd om op verplaatsing iets te pakken”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Geoffry Hairemans en KV Mechelen trekken richting Westerlo: “Het wordt tijd om op verplaat­sing iets te pakken”

  De degradatiezorgen lijken verleden tijd bij KV Mechelen. Een voorlopig geruststellende kloof met de laatste drie is een feit, er kan dan ook opnieuw naar boven gekeken worden. Een uitwedstrijd bij Westerlo is dan ook de ideale gelegenheid om opnieuw op te schuiven. Alleen blijkt punten pakken op verplaatsing een moeilijke opgave voor Malinwa dit seizoen.