Carla Rebecchi (midden) scoort, Antwerp juicht: een beeld dat we ook in 2021 zullen zien.
Volledig scherm
Carla Rebecchi (midden) scoort, Antwerp juicht: een beeld dat we ook in 2021 zullen zien. © Mpics

Argentijns hockeyicoon Carla Rebecchi plaatst familiegeluk boven Spelen: “Ik hockey ook in 2021 nog voor Antwerp”

Op 19 september maakte de Argentijnse tophockeyster Carla Rebecchi haar opwachting voor Antwerp in de Belgische competitie. Rebecchi won álles in haar carrière, behalve olympisch goud. In Tokio wou ze die leemte invullen. Covid en het uitstel van de Spelen: het betekende een dreun voor de 36-jarige Rebecchi. Vorige week nam de Argentijnse de zware beslissing om niet naar Tokio 2021 te gaan. “Ik volg mijn gevoel en wil mijn gezin niet meer voor lange tijd missen”, aldus Rebecchi. Zo ziet Antwerp haar goudhaantje in 2021 zeker terug.

 1. Robin Schoenaker en Sporting Pelt winnen overtuigend derby bij HC Tongeren: “Mentale opsteker na uitschuiver tegen Kembit Lions”

  Robin Schoenaker en Sporting Pelt winnen overtui­gend derby bij HC Tongeren: “Mentale opsteker na uitschui­ver tegen Kembit Lions”

  Het eerste kwartier was evenwichtig. Dan sloeg een ijzersterk Sporting Pelt een eerste kloofje langs de hoekspelers Bart Köhlen en Tommie Falke. Tongeren met regisseur Arber Qerimi probeerde na de rust de bakens te verzetten, maar Pelt bleef heer en meester met een glansrol voor Nederlands internationaal Robin Schoenaker. Het werd een overtuigende 25-34 overwinning.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Cedric Volkaerts en Berlaar-Heikant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepanikeerd”

  Cedric Volkaerts en Ber­laar-Hei­kant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepani­keerd”

  Berlaar-Heikant begon het seizoen met nul op zes, maar op eigen veld tegen Pelt maakte het zaterdag komaf met die negatieve reeks, 3-1 werd het. De thuisploeg kwam wel op achterstand, maar dankzij de gelijkmaker van Cedric Volkaerts, zijn eerste treffer van het seizoen, en een tweeklapper van Verschoren bleven de punten in Heikant. Een zucht van opluchting was op z’n plaats.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.