Funso Ojo (r.), hier aan de slag tegen Glasgow Rangers afgelopen zomer, is vastberaden zich weer in de basis te knokken.
Volledig scherm
Funso Ojo (r.), hier aan de slag tegen Glasgow Rangers afgelopen zomer, is vastberaden zich weer in de basis te knokken. © Photo News

Antwerpenaar Funso Ojo verzeilt op de bank en sluit vertrek bij Aberdeen niet uit, maar: “Ik ben klaar als ze mij nodig hebben”

Afgelopen weekend nam Funso Ojo het met Aberdeen op tegen Celtic in de topper om de tweede plaats.  Aberdeen sleepte in money time nog een gelijkspel uit de brand (3-3). Helaas voor Ojo bleef hij negentig minuten op de bank. En dat niet voor het eerst dit seizoen. Een nieuwe situatie voor de 29-jarige Antwerpenaar die vorig seizoen nog een onbetwiste titularis was in Schotland.

 1. Voormalig meerkampster Hanne Maudens voelt zich in haar sas als 400m- en 800m-loopster: “Aanpassing verloopt heel vlot”
  Atletiek

  Voormalig meerkamp­ster Hanne Maudens voelt zich in haar sas als 400m- en 800m-loop­ster: “Aanpassing verloopt heel vlot”

  In september besliste Hanne Maudens (23) om de meerkamp vaarwel te zeggen en een nieuw atletiekhoofdstuk te schrijven als 400m- en 800m-loopster. De omschakeling verloopt vlot. Maudens voelt zich in haar sas in de trainingsgroep van Tim Moriau. Ondanks de moeilijke coronasituatie hoopt ze dat ze toch iets zal kunnen tonen tijdens het indoorseizoen.
 1. Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?
  Play

  Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?

 2. Antwerp legt OHL over de knie in spektakelmatch: 3-2
  Play

  Antwerp legt OHL over de knie in spektakel­match: 3-2