De winnende Antwerpse delegatie in Waterloo: Stefan Schoonderbeek, Lorena Barberio, Insun Adriaansen, Frank Muts en Alain Hilven van het Antwerpse gewest en Axel Rombouts.
Volledig scherm
De winnende Antwerpse delegatie in Waterloo: Stefan Schoonderbeek, Lorena Barberio, Insun Adriaansen, Frank Muts en Alain Hilven van het Antwerpse gewest en Axel Rombouts. © Tennis Vlaanderen Antwerpen / RV

Antwerpen wint opnieuw eindronde nationale criterium: drie laureaten en één finaliste

tennisHeel veel overschot was er niet, maar op de eindronde van het nationale criterium in Waterloo ging de beker opnieuw naar Antwerpen. Met dank aan de nationale kampioenen Axel Rombouts (mannen 2), Stefan Schoonderbeek (mannen 4) en Insun Adriaansen (vrouwen 5) én aan Lorena Barberio (vrouwen 4) wiens plek in finale doorslaggevend was.

 1. Senne Vits herwon vertrouwen na toevallige herkansing en trekt met Rupel Boom naar Thes Sport: “Clean sheets geven vertrouwensboost”
  voetbal eerste nationale

  Senne Vits herwon vertrouwen na toevallige herkansing en trekt met Rupel Boom naar Thes Sport: “Clean sheets geven vertrou­wens­boost”

  Het kan keren. Na de 0-3-nederlaag tegen Wezet werd Rupel Boom-doelman Senne Vits naar de bank verwezen, maar toen concullega Laverge een week later al na een kwartier geblesseerd werd afgevoerd, mocht de 26-jarige goalie opnieuw opdraven. Op bezoek bij Winkel hield Vits zijn netten schoon en ook vorig weekend tegen Jong Charleroi hield hij de nul (1-0). Een derde clean sheet in vier wedstrijden die de Steenbakkers een 9 op 12 opleverde. Deugddoende cijfers in aanloop naar het duel met Thes Sport, dat met een 3 op 15 zelf wat op de sukkel lijkt.
 2. Kris Goris is nieuwe T1 van Schriek na plots vertrek van James Van Vaerenbergh en Stein Stuyck: “Het is aan de spelers om dit te keren”
  Voetbal derde provinciale B

  Kris Goris is nieuwe T1 van Schriek na plots vertrek van James Van Vaeren­bergh en Stein Stuyck: “Het is aan de spelers om dit te keren”

  Nadat T1 James Van Vaerenbergh en T2 Stein Stuyck zondagavond hun ontslag gaven bij Schriek na de verloren competitiewedstrijd in Walem (2-1), stelde de derdeprovincialer woensdagavond een opvolger aan. Met Kris Goris haalt het een oude bekende binnen, want de 53-jarige coach begon er zijn spelerscarrière. Dit seizoen startte hij nog aan zijn derde seizoen bij eersteprovincialer Herselt, maar daar stapte hij begin november op.