No Photoshop. Hij lijkt wel een dwerg, maar het is wel degelijk Dieumerci Mbokani die hier een heleboel Kortrijk-spelers aan de praat houdt.
Volledig scherm
No Photoshop. Hij lijkt wel een dwerg, maar het is wel degelijk Dieumerci Mbokani die hier een heleboel Kortrijk-spelers aan de praat houdt. © Photo News

Antwerp weet weer wat winnen is: “Elke zege is belangrijk, maar deze...”

70 minuten met 10 en nog met 4-2 winnen. Knappe zege van Antwerp tegen KV Kortrijk. Is de Great Old nu al hersteld van haar voorjaarsdipje? Vier matchen voor het einde van de reguliere competitie heeft Antwerp in de strijd om play-off 1 alles in eigen handen.

 1. Maxime Depuydt (Limburg United): “Verdiende thuisnederlaag tegen Okapi Aalst, omdat we Vladimir Mihailovic te gemakkelijk lay-ups lieten scoren”

  Maxime Depuydt (Limburg United): “Verdiende thuisneder­laag tegen Okapi Aalst, omdat we Vladimir Mihailovic te gemakke­lijk lay-ups lieten scoren”

  Na de thuiszege tegen Brussels ontving Limburg United met vertrouwen Okapi Aalst. De Ajuinen schoten sterk uit de startblokken. Tactisch klopte het plaatje bij bezoekende coach Yves Defraigne. Na de rust kwam United scherp uit de kleedkamers, maar Okapi kon de bus op met een verdiende 79-87-overwinning. Maxime Depuydt gaf zijn analyse.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts