Jelle Bataille in een scherp duel met Tajon Buchanan van Club Brugge.
Volledig scherm
Jelle Bataille in een scherp duel met Tajon Buchanan van Club Brugge. © BELGA

Antwerp had gevoel dat er tegen Club Brugge meer in zat dan 0-0: “Teleurstelling overheerste na de match”

Voetbal JPLEen gesloten en spektakelarme topper tussen Antwerp en Club Brugge eindigde op een 0-0-gelijkspel. Bij de thuisploeg vond men nochtans dat er iets meer in zat. “Wij hadden niet veel grote kansen, maar toch meer dan Club”, aldus Jelle Bataille.

 1. Leider Eendracht Mechelen a/d Maas wint spektakelderby tegen Boorsem in absolute slotfase: “Een gelijkspel was juister geweest”
  PREMIUM
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Leider Eendracht Mechelen a/d Maas wint spektakel­der­by tegen Boorsem in absolute slotfase: “Een gelijkspel was juister geweest”

  De Maasmechelse derby tussen Boorsem Sport en Mechelen a/d Maas bood alles was je als supporter maar wensen kon: veel ambiance, spanning, een karrevracht doelpunten en een onwaarschijnlijke ontknoping. Eendracht domineerde voor de rust en liep verdiend 0-2 uit. In de tweede helft nam Boorsem het initiatief over, schakelde een versnelling hoger en boog de achterstand om in een voorsprong. Eendracht kwam er niet meer uit en de partij leek beslist. Tot Ferro en Czifrik in de absolute slotfase alsnog genadeloos toesloegen. “Het was een genietbaar derby met twee teams die elk één helft voor hun rekening namen. Een gelijkspel was juister geweest”, klonken beide trainers na afloop.
  Maasmechelen