Elvar Fridriksson wordt van kortbij bewaakt. De Ijslander kreeg heel wat klappen te incasseren.
Volledig scherm
Elvar Fridriksson wordt van kortbij bewaakt. De Ijslander kreeg heel wat klappen te incasseren. © Gmax

Antwerp Giants wint eerste groepswedstrijd tegen het Portugese Sporting Lissabon: “Kalmte bewaren en niet reageren op de klappen”

Basketbal BNXT-leagueIn het Sportpaleis heeft Telenet Giants Antwerp zijn eerste wedstrijd in de Fiba Europe Cup met winst afgesloten. In een soms bitsig duel konden de Sinjoren hun voorsprong niet vasthouden en konden ze pas in de slotminuut een fel aanklampend Sporting Lissabon van zich afschudden: 80-75.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Quinten Hermans pakt vijfde plaats in Zonhoven: “Net niet goed genoeg, Amerika-trip in de benen”
  Veldrijden Wereldbeker

  Quinten Hermans pakt vijfde plaats in Zonhoven: “Net niet goed genoeg, Amerika-trip in de benen”

  Quinten Hermans (Tormans CX) is er niet in geslaagd om voor eigen publiek zijn tweede wereldbekercross te winnen. De Looienaar was één van de hoofdrolspelers in en om de kuil, maar in de slotfase kwam hij toch tekort om Toon Aerts (Baloise-Trek Lions) bij te houden. Hermans werd vijfde, een resultaat waarmee hij leven kan. “Ik was vandaag niet super, niet goed genoeg om tot in de finale mee te doen voor winst. Neen, niet ontevreden, het lag allemaal heel kort bij elkaar”, zegt Hermans.