Markel Brown, hier in actie tegen Kangoeroes Mechelen, scoorde 15 punten: “Het deed deugd om weer op het terrein te staan.”
Volledig scherm
Markel Brown, hier in actie tegen Kangoeroes Mechelen, scoorde 15 punten: “Het deed deugd om weer op het terrein te staan.” © Mpics

Antwerp Giants verliest oefenwedstrijd tegen Charleroi, ziet Markel Brown terugkeren uit blessure en neemt afscheid van Phil Cofer

BASKETBALNederlaag voor Antwerp Giants in de oefenmatch tegen Charleroi. In een slordig duel waarin De SInjoren 24 keer de bal verspeelden, leidde ex-Giant Vincent Kesteloot de Carolo’s naar een 73-76-zege. Volgende week woensdag begint Giants aan de tweede groepsfase van de Fiba Europe Cup met een verplaatsing naar Kiev.

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.