Markel Brown nam zijn team bij de hand. De Amerikaan lukte 27 punten tegen Kangoeroes Mechelen. Luka Kotrulja  komt te laat.
Volledig scherm
Markel Brown nam zijn team bij de hand. De Amerikaan lukte 27 punten tegen Kangoeroes Mechelen. Luka Kotrulja komt te laat. © Mpics

Antwerp Giants veegt de vloer aan met Kangoeroes Mechelen en is quasi zeker van de halve finale

BASKETBAL BEKER VAN BELGIËAntwerp Giants heeft de terugmatch van nu zondag overbodig gemaakt. Vrijdag dolde het 40 minuten lang met een hulpeloos Mechelen. Giants won met liefst 40 punten verschil: 77-117. Coach Luc Smout kon zich geen beter debuut wensen.

  1. JFT Engineering behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder
    autosport

    JFT Enginee­ring behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder

    De start van het nationale raceseizoen op Circuit Zolder met de Belcar Sprint Cup en het Belcar Endurance Championship is achter de rug. Op 14 en 15 mei vond op Circuit Zolder het New Race Festival plaats, dat ook zijn 40ste verjaardag vierde. Op het programma stond niet alleen de opener van het Belgische uithoudingskampioenschap, maar ook de eerste sprintraces van de Belcar Sprint Cup en die trakteerden de toeschouwers ook op heel wat spektakel. JFT Engineering behaalde met de snelle Renault Clio RS niet alleen een zege en een derde plaats in het sprintkampioenschap, maar won bovendien in de klasse TB van het Belcar Endurance Championship.