Antwerp Giants begint aan de tweede groepsfase in de Fiba Europe Cup met drie uitwedstrijden.
Volledig scherm
Antwerp Giants begint aan de tweede groepsfase in de Fiba Europe Cup met drie uitwedstrijden. © Gmax

Antwerp Giants tot 15 december nog enkel in Europa actief, competitie en beker worden door de exploderende corona-cijfers uitgesteld

BASKETBAL BNXT LeagueDe exploderende corona-cijfers hebben een impact op het verdere verloop van de BNXT-league. Door de beslissing van het overlegcomité om geen fans meer toe te laten bij indoor sportwedstrijden heeft de Pro League beslist om alle wedstrijden in competitie en beker tot 15 december uit te stellen.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Ninove-sluitstuk Naim Van Attenhoven heeft op zijn verjaardag droomtransfer naar Valenciennes beet: “Heel blij dat deze deal rond is geraakt”
  Voetbal eerste nationale

  Ninove-sluit­stuk Naim Van Attenhoven heeft op zijn verjaardag droomtrans­fer naar Valencien­nes beet: “Heel blij dat deze deal rond is geraakt”

  Het Ninoofse sluitstuk Naim Van Attenhoven heeft zichzelf een mooi verjaardagscadeau bezorgd. Precies op de dag dat de talentvolle doelman twintig werd, ondertekende Van Attenhoven een profcontract van anderhalf jaar bij de Franse tweedeklasser Valenciennes. Zijn club Ninove vangt nog een transfersom voor zijn speler, maar het exacte bedrag is niet bekendgemaakt. Zijn ex-clubs Anderlecht en Charleroi bedongen op hun beurt een doorverkooppercentage van vijf procent.
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Julie Nicolaes staat voor haar eerste piste-EK bij de elite: “Ik wil vooral leren. Of zoals ik altijd zeg: stelen met mijn ogen”
  Baanwielrennen U19

  Julie Nicolaes staat voor haar eerste piste-EK bij de elite: “Ik wil vooral leren. Of zoals ik altijd zeg: stelen met mijn ogen”

  Julie Nicolaes is één van de Belgische vrouwen die volgende week woensdag van start gaat op het EK baanwielrennen in Zwitserland. De Maasmechelse komt op de piste in Grenchen in actie in het sprintnummer. “Verrast met mijn selectie? Een beetje wel, want ik ben pas aan mijn eerste jaar bij de elite bezig. Knap dat de federatie mij deze kans geeft. Ik trek met veel goesting en grote nieuwsgierigheid naar het EK”, vertelt Nicolaes.