Bedrukte gezichten na de nederlaag tegen Leuven. Kan Giants iets rechtzetten tegen Brussel ?
Volledig scherm
Bedrukte gezichten na de nederlaag tegen Leuven. Kan Giants iets rechtzetten tegen Brussel ? © Gmax

Antwerp Giants tegen rode lantaarn Brussel op zoek naar zege, vertrouwen en eerherstel

BASKETBAL BNXT LeagueTelenet Giants Antwerp maakt woensdag de verplaatsing naar Brussel, de rode lantaarn van de BNXT-league. Het is uitkijken met welke ingesteldheid Giants aan de opsprong verschijnt na de wanprestatie tegen Leuven.

 1. De Gentse hoofdaanvaller Jente De Vries na revalidatie terug op het terrein: “Het ging alle kanten op”
  PREMIUM
  Volleybal

  De Gentse hoofdaan­val­ler Jente De Vries na revalida­tie terug op het terrein: “Het ging alle kanten op”

  Na een wonderlijke wedstrijd - het ging de hele tijd verbazend op en neer - kon Caruur Gent alsnog na vijf sets winnen van Decospan Menen. Het team van coach Van Huffel scoort na deze tiebreak twee belangrijke punten in deze nacompetitie. In de eindafrekening van de Champions Play-offs kan deze zege misschien wel voor de beslissende kloof gezorgd hebben. Het is afwachten wat de concurrentie doet.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Mylan Carrasco, broer van Rode Duivel Yannick, zaterdag met KSK Heist tegen Hoogstraten: “We mogen nog steeds dromen van de top drie, toch?”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Mylan Carrasco, broer van Rode Duivel Yannick, zaterdag met KSK Heist tegen Hoogstra­ten: “We mogen nog steeds dromen van de top drie, toch?”

  Wordt Hoogstraten straks het kind van de rekening, nadat Heist op de vorige speeldag op het veld van La Louvière in de vernieling is gespeeld? Heist heeft wat recht te zetten na de 6-2-nederlaag van vorige week. Als we Mylan Carrasco mogen geloven, is de droom om de top drie te halen door Heist nog steeds niet opgeborgen.