Phil Cofer ontwijkt de armen van een Aalst-verdediger en scoort 2 van zijn 18 punten.
Volledig scherm
Phil Cofer ontwijkt de armen van een Aalst-verdediger en scoort 2 van zijn 18 punten. © Mpics

Antwerp Giants proeft na vier opeenvolgende nederlagen weer de zoete smaak van de zege: “Ik heb een knappe reactie gezien van mijn ploeg”

Met een knappe 99-90 zege tegen Aalstar maakte Telenet Giants Antwerp een einde aan een reeks van vier nederlagen. Niet alleen het resultaat was een enorme opsteker, ook de prestatie. Hierop kan en moet Giants de komende weken voortbouwen. De opluchting na het laatste fluitsignaal was dan ook groot bij zowel coachingstaff, spelersgroep als bestuur.

 1. Enzo Ide bereikt eerste maal de finale in RallyX Nordic: “Ik ben heel blij met het weekend, ook al kende het zowel ups als downs”
  autosport

  Enzo Ide bereikt eerste maal de finale in RallyX Nordic: “Ik ben heel blij met het weekend, ook al kende het zowel ups als downs”

  Het voorbije lange weekend was goed voor heel wat rallycrossactie in het Zweedse Holjes waar de derde en de vierde manche van het gereputeerde RallyX Nordic op het programma stond. Enzo Ide liet donderdag een sterk tempo zien, maar moest door stuurproblemen na een aanrijding noodgedwongen de strijd opgeven. Tijdens de tweede manche van het weekend plaatste hij zich voor de finale en daarin scoorde hij een zeer sterke vijfde plaats, zijn beste resultaat in het Scandinavische kampioenschap tot dusver.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt