Christophe Beghin begint aan zijn derde seizoen als coach van Antwerp Giants.
Volledig scherm
Christophe Beghin begint aan zijn derde seizoen als coach van Antwerp Giants. © Belga

Antwerp Giants opent de competitie met een verplaatsing naar Limburg United: “Op elke positie een dubbele bezetting”

basketbal bnxt-leagueMet verplaatsingen naar Limburg United (vrijdag om 20.30 uur) en Charleroi (zondag om 15 uur) wacht Telenet Giants Antwerp een lastig openingsweekend in de competitie. In de nieuwe BNXT-league, een competitie met Belgische en Nederlandse ploegen, wil Giants dit seizoen meedoen voor de prijzen.

 1. FC Perk heeft nieuwe trainer • Eric De Greef en Hoger Op Huizingen staan knap in de top drie
  Voetbal Tweede provinciale

  FC Perk heeft nieuwe trainer • Eric De Greef en Hoger Op Huizingen staan knap in de top drie

  Na zes speeldagen staat Hoger Op Huizingen op een mooie gedeelde derde plaats in tweede provinciale B. De huidige stand leidt tot tevreden in de bestuurskamer, niet tot ongezonde euforie. Zaterdagavond neemt de ploeg het op tegen Meise. De tegenstander staat op de vijftiende plaats. In tweede provinciale A heeft FC Perk de samenwerking met trainer Tom Nissens stopgezet.
 2. AV Molenland wint Ekiden voor mixed teams: “We hadden onze zinnen gezet op winst”
  Atletiek

  AV Molenland wint Ekiden voor mixed teams: “We hadden onze zinnen gezet op winst”

  Na een jaartje onderbreking, wegens de coronapandemie, werd zaterdag in Brussel opnieuw de DHL Ekiden georganiseerd. Die aflossingsmarathon lokt jaarlijks een duizendtal teams naar het Koning Boudewijnstadion. AV Molenland nam deel onder de naam Squadra Petralia en finishte bijzonder knap na 2u20:02 als tiende algemeen en vooral als eerste in de categorie mixed teams. “Dit is altijd een heel leuke wedstrijd met veel sfeer”, aldus Jan Petralia.