Luc Smout begint aan zijn derde coachesperiode bij Antwerp Giants.
Volledig scherm
Luc Smout begint aan zijn derde coachesperiode bij Antwerp Giants. © Gmax

Antwerp Giants oefent vrijdag tegen Limburg United, Luc Smout wordt coach van de tweede ploeg

Basketbal EMLOm het komende competitieloze weekend op te vangen, oefent Telenet Giants Antwerp vrijdag op Limburg United. Voor deze oefenmatch kan Giants weer rekenen op Vincent Kesteloot, die zijn quarantaine heeft uitgezeten.

 1. Kapitein Wuytens leidt Waasland-Beveren naar ultrabelangrijk duel tegen Cercle: “Mag niet in ons hoofd kruipen, dat werkt averechts”
  voetbal 1A

  Kapitein Wuytens leidt Waas­land-Beveren naar ultrabe­lang­rijk duel tegen Cercle: “Mag niet in ons hoofd kruipen, dat werkt averechts”

  Waasland-Beveren staat voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De Waaslanders moeten op bezoek bij Cercle Brugge, de enige rechtstreekse concurrent in de degradatiestrijd die ze nog op het veld zullen ontmoeten. Cercle won afgelopen weekend zelf van Moeskroen. Het is meer dan ooit van moeten voor Waasland-Beveren, beseft ook kapitein Dries Wuytens (29).
 1. Lize Timmermans (Antwerp VT): “We willen tegen Oostende en ook tijdens de volgende wedstrijden ons beste niveau tonen”
  Vrouwenvolleybal Liga A

  Lize Timmermans (Antwerp VT): “We willen tegen Oostende en ook tijdens de volgende wedstrij­den ons beste niveau tonen”

  De bekerfinales zijn achter de rug. Dat hoofdstuk in het volleybalseizoen is afgesloten dus gaat de volle aandacht naar het vervolg van de competitie in de Liga. De Antwerp Volley Ladies staan voor een druk programma met wedstrijden tijdens elk weekend, maar ook met matchen in het midden van de week. De strijd net achter de topvier wordt ongemeen spannend. Dat maakt de confrontatie van zaterdag tussen Antwerpen en Oostende nog boeiender.
 2. KVK Hingene op nippertje gered van ondergang: “Dankzij groot lokaal engagement en afschaffing winstpremies”
  Voetbal Vierde provinciale

  KVK Hingene op nippertje gered van ondergang: “Dankzij groot lokaal engagement en afschaf­fing winstpre­mies”

  KVK Hingene was afgelopen seizoen een van de kneusjes van ons provinciale voetbal. Omwille van een quarantaineperiode speelde de vierdeprovincialer slechts drie van zijn vijf wedstrijden en daarin bleef het zonder punten met een negatief doelsaldo van 0-12. Weinig hoopgevende resultaten dus en ook op clubniveau was de toekomst twijfelachtig. Want hoe overleeft een van de kleinste Vlaamse clubs in een al fel bezette Bornemse regio ook nog de coronacrisis?
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus