Coach Ivica Skelin wil met Antwerp Giants naar de groepsfase van de Fiba Europe Cup.
Volledig scherm
Coach Ivica Skelin wil met Antwerp Giants naar de groepsfase van de Fiba Europe Cup. © Gmax

Antwerp Giants naar Kosovo voor kwalificatietoernooi voor de Fiba Europe Cup. Coach Skelin: “Een club als Giants moet altijd Europees spelen”

BasketbalTelenet Giants Antwerp is maandag naar Kosovo vertrokken voor het kwalificatietoernooi van de Fiba Europe Cup. Woensdag speelt het tegen de winnaar van Thorlakshofn (Ijsland) tegen AEK Larnaca (Cyprus). Bij winst volgt vrijdag de finale die, mits een zege, een ticket oplevert voor de groepsfase van de Fiba Europe Cup.

  1. KFC Putte klopt Sint-Amands in vooruitgeschoven wedstrijd (3-0) en staat alleen op kop: “We profileren ons niet als titelfavoriet”
    voetbal 3pb

    KFC Putte klopt Sint-Amands in vooruitge­scho­ven wedstrijd (3-0) en staat alleen op kop: “We profileren ons niet als titelfavo­riet”

    Met de top acht op een kluitje belooft de titelstrijd in derde provinciale B razend spannend te worden, maar sinds zaterdag heeft de reeks met FC Putte wel een afgetekende leider. Sammy Abdellah en zijn maats speelden als enigen van de kopploegen een vooruitgeschoven wedstrijd en wonnen die met 3-0 van Sint-Amands. Zo tellen ze alvast drie punten meer dan eerste achtervolgers Schelle en Hallaar én zetten ze hun ongeslagen reeks nu al elf wedstrijden verder.