Seppe D'Espallier, hier in actie tegen Leuven, wil zaterdag tegen Charleroi een achtste zege op rij behalen.
Volledig scherm
Seppe D'Espallier, hier in actie tegen Leuven, wil zaterdag tegen Charleroi een achtste zege op rij behalen. © Gmax

Antwerp Giants en Seppe D’Espallier hebben iets recht te zetten tegen Charleroi: “Wil tonen dat ik mijn plaats heb bij dit Giants”

basketbal BNXT LeagueDe laatste competitienederlaag van Telenet Giants Antwerp dateert van 2 december vorig jaar. Giants ging toen in de Lotto-Arena onderuit tegen Charleroi. Zeven opeenvolgende Giants-zeges later staan beide ploegen zaterdag in de topaffiche van de speeldag tegenover elkaar in de Spiroudome. Tijd dus om iets recht te zetten.

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Benjamin Paque van de schoolbanken in Tongeren naar racen tijdens de F1-weekends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”
  PREMIUM
  autosport Porsche Carrera Cup

  Benjamin Paque van de schoolban­ken in Tongeren naar racen tijdens de F1-week­ends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”

  Na een sterke deelname aan de eerste editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, werkt Benjamin Paque hard aan de voorbereiding van het verdere seizoen 2023. Dat zal verlopen via de Porsche Carrera Cup France met de Franse formatie CLRT, naast drie meetings van de Porsche Carrera Cup Benelux met August by NGT. En bovendien het integrale seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup, in het voorprogramma van de Grands Prix de F1 in Europa, opnieuw met CLRT. De student uit Tongeren zal nog weinig vrije tijd over hebben.
  Tongeren