Cameron Krutwig in actie tegen Sporting Lissabon. De Amerikaan rondt een aanval af met een stevige dunk.
Volledig scherm
Cameron Krutwig in actie tegen Sporting Lissabon. De Amerikaan rondt een aanval af met een stevige dunk. © Gmax

Antwerp Giants en Cameron Krutwig Europees tegen Bergen: “Ik had tijd nodig om me aan te passen aan het Europese basket”

basketbal bnxt-leagueAls enige nog ongeslagen ploeg in groep F van de Fiba Europe Cup kan Telenet Giants Antwerp woensdag een belangrijke stap zetten naar kwalificatie voor de tweede ronde en eventuele groepswinst. De Sinjoren ontvangen Bergen, dat nog op een eerste Europese zege wacht.

  1. Dirk-Jan Dewaegemaeker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”
    voetbal tweede amateur

    Dirk-Jan Dewaegemae­ker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”

    Het was wennen zondag in het Crack Stadion in Ieper zonder Bruno Debo voor de dug-out van KVK Westhoek nadat er vorige week in zijn vierde seizoen een einde kwam aan de samenwerking. Assistent Dominique Cauwelier was de coach van dienst. Meest opvallende wijziging was dat centrale verdediger Valentin Mahieu doorschoof als verdedigende middenvelder. De interim-trainer koos tegen FC Merelbeke (0-0)voor een 4-3-3.