Desonta Bradford gaat naar de korf en kan niet gestopt worden door de Luikse verdediging.
Volledig scherm
Desonta Bradford gaat naar de korf en kan niet gestopt worden door de Luikse verdediging. © BELGA

Antwerp Giants behaalt op Luik eerste uitzege van het seizoen. Desonta Bradford: “We moeten een voorsprong beter vasthouden.”

basketal BNXT LigaEerste uitzege van het seizoen voor Telenet Giants Antwerp. Eén waarvoor het hard heeft moeten knokken. Een niet afgevend Luik vocht zich na 52-74 terug in de wedstrijd. Na de 81-89-zege klimt Giants verder op naar de onderste helft van de ruime middenmoot.

 1. T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminuten de gelijkmaker: “De ontgoocheling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminu­ten de gelijkma­ker: “De ontgooche­ling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould van Lommel SK voerde twee wijzigingen door ten opzichte van de partij tegen Club NXT. In de spits terug de Braziliaan Caué en achterin Lemoine. Stijn Wuytens viel in laatste instantie gekwetst uit en Kadiri verdween naar de bank. Het werd een wedstrijd zonder veel doelgevaar, maar Lommel SK leek op weg naar de zege, na een knap doelpunt van Agustin Anello. De rode kaart voor Vancsa en de gelijkmaker van Myny bezorgden de Noord-Limburgers een koude douche.
 1. Jordi Vanlerberghe maakt comeback, maar KV Mechelen verliest opnieuw buitenshuis: “Er wordt te veel op gefocust”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Jordi Vanlerberg­he maakt comeback, maar KV Mechelen verliest opnieuw buitens­huis: “Er wordt te veel op gefocust”

  Een nieuwe nederlaag buitenshuis. Het wil maar niet lukken voor Mechelen op verplaatsing dit seizoen. Zaterdagnamiddag ging het met 2-0 de boot in in ‘t Kuipje van Westerlo. Jordi Vanlerberghe maakte na drie maanden afwezigheid zijn comeback en speelde 45 minuten. “Na lang aftellen was ik blij om terug te zijn, al had ik natuurlijk liever gewonnen.”