Anton Tanghe, hier vooraan aan het feest, koestert nog een sprankeltje hoop voor PO1.
Volledig scherm
Anton Tanghe, hier vooraan aan het feest, koestert nog een sprankeltje hoop voor PO1. © Photo News

Anton Tanghe (KV Oostende) weet dat Play-off 1 moeilijk wordt: “Sowieso fier zijn op minstens een vijfde plaats”

OostendeZonder ongelukken of een tactische verrassing staat Anton Tanghe (22) zondagavond gewoon aan de aftrap in de slotmatch tegen Cercle Brugge. “Ik heb nooit gedacht dat ik dit seizoen zoveel zou spelen”, is het voormalige jeugdproduct van Club Brugge zelf verrast. Het mooie seizoen van KVO kan zondagavond extra kleur krijgen, al moet de club weer afrekenen met een licentiesoap. 

 1. VC Oudegem start het nieuwe volleybalseizoen in de Liga met een gehavende ploeg: “Toch beginnen we met een bredere kern”
  vrouwenvolleybal liga A

  VC Oudegem start het nieuwe volleybal­sei­zoen in de Liga met een gehavende ploeg: “Toch beginnen we met een bredere kern”

  Een voorbeschouwing maken over het nieuwe volleybalseizoen van VC Oudegem zonder even stil te staan bij de zware blessure van aanwinst Justine D’Hondt is onmogelijk. De onfortuinlijke aanvalster, die zeer gemotiveerd de overstap maakte van Asterix Avo naar Oudegem, blesseerde zich tijdens een oefentoernooi. Zij is maandenlang uitgeschakeld. Pech voor de volleybalster, pech voor het team van trainer-coach Fien Callens.
 2. Meino Rozendal (Vamos Stekene): “Wij hebben geen topspeelsters, maar we zijn wel een topteam”
  volleybal eerste nationale

  Meino Rozendal (Vamos Stekene): “Wij hebben geen topspeel­sters, maar we zijn wel een topteam”

  De volleybalvrouwen van Vamos Stekene, ‘de dames 1', begonnen met twijfels aan het nieuwe volleybalseizoen. Kunnen ze na de promotie mee in een hogere reeks en hoe verteren ze de corona-onderbreking. Wat blijkt, na een paar speeldagen staat het team van trainer-coach Meino Rozendal mee vooraan in de rangschikking van eerste nationale. Volgend weekend komt Wevoc Wellen op bezoek. Is een onverhoopte acht op negen mogelijk?