Anton Tanghe balt de vuisten na de draw tegen Cercle Brugge.
Volledig scherm
Anton Tanghe balt de vuisten na de draw tegen Cercle Brugge. © Photo News

Anton Tanghe (KV Oostende): “De coach maakte zich boos. En terecht”

Voetbal Jupiler Pro LeagueKapitein Anton Tanghe kon best wel leven met het gelijkspel op het veld van Cercle Brugge (2-2). “Al denk ik dat we zelfs nog konden winnen, mocht de match tien minuten langer geduurd hebben.” Maar de verdediger wist ook dat KVO van geluk mocht spreken na een zwakke eerste helft.

 1. Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applauswissel deed veel deugd”
  voetbal tweede nationale B

  Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applaus­wis­sel deed veel deugd”

  De ene week is de andere niet. Vorige week voelde Dries Ventôse zich na het missen van enkele (wenkende) kansen nog verantwoordelijk voor het puntenverlies bij Lebbeke, maar zondagnamiddag kroonde hij zich alweer tot matchwinnaar voor Racing Mechelen. De Mechelaars gaven voor rust nog wel een 2-0-voorsprong uit handen tegen Jong Beerschot, maar in het slotkwartier trokken ze de zege helemaal over de streep, 5-2 werd het. Ventôse scoorde uiteindelijk twee keer tegen zijn ex-club en nam de applausvervanging én het open doekje van de thuisfans, daags na zijn drieëndertigste verjaardag, dankbaar aan.
 2. SK Londerzeel geeft voorsprong op drie minuten tijd uit handen en verliest thuis van Lille United. Doelpuntenmaker Mateo Siebens: “Lieten ons meeslepen in hun spel”
  voetbal tweede nationale b

  SK Londerzeel geeft voorsprong op drie minuten tijd uit handen en verliest thuis van Lille United. Doelpunten­ma­ker Mateo Siebens: “Lieten ons meeslepen in hun spel”

  SK Londerzeel is er niet in geslaagd een vierde thuiszege op rij te boeken. Na een moeilijke eerste helft kwam het vlak na de rust op voorsprong, maar op erg korte tijd zette een gretig Lille de match nog helemaal naar hun hand: 1-2. Het Londerzeelse doelpunt van Mateo Siebens werd er zo eentje voor de statistieken.