De teleurstelling bij Waasland-Beveren was groot na de nederlaag tegen KV Kortrijk, zondag wacht de laatste kans op de redding.
Volledig scherm
De teleurstelling bij Waasland-Beveren was groot na de nederlaag tegen KV Kortrijk, zondag wacht de laatste kans op de redding. © Belga

Antoine Gobin (CEO Waasland-Beveren): “Wat het resultaat van zondag ook brengt, dit is een project op lange termijn”

voetbal 1AWaasland-Beveren heeft zondagavond in Leuven nog een waterkans om van de laatste plaats weg te komen. De Leeuwen moeten winnen van OH Leuven en Moeskroen mag geen enkel punt sprokkelen tegen Club Brugge. CEO Antoine Gobin gelooft er alvast nog in.

 1. Stand-in Lisa Vandeputte voor Silke Baccarne (Eendracht Aalst Ladies): “Ik kon de ploeg toch niet in de steek laten”
  vrouwenvoetbal Super League • PO2

  Stand-in Lisa Vandeputte voor Silke Baccarne (Eendracht Aalst Ladies): “Ik kon de ploeg toch niet in de steek laten”

  Silke Baccarne werd succesvol geopereerd aan het kuitbeen. De Aalsterse doelvrouw wacht een revalidatie van drie maanden en zal wellicht fit geraken tegen de aanvang van het nieuwe seizoen. Intussen doet Eendracht Aalst Ladies een beroep op Lisa Vandeputte. Ze was gestopt met voetballen en maakte als teammanager deel uit van de technische staf. De West-Vlaamse deed op White Star Woluwe haar wederoptreden en staat ook nu dinsdagavond op Charleroi tussen de palen.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt