Anthony Moris: “We hebben de wedstrijd ook op het beste moment gedood en geprofiteerd van hun defensieve fouten.”
Volledig scherm
Anthony Moris: “We hebben de wedstrijd ook op het beste moment gedood en geprofiteerd van hun defensieve fouten.” © Photo News

Anthony Moris en Union houden in Seraing alweer de nul: “Verdedigend hebben we zeer sterk gespeeld”

voetbal 1AUnion verdedigde dinsdagavond in de resterende tweede helft prima zijn 0-2-voorsprong op het veld van Seraing. Ook zonder mist wisten de Brusselaars twee keer te scoren, weliswaar vanop de stip via aanvoerder Teuma en topschutter Undav. Opdracht volbracht en alweer een clean sheet voor doelman Anthony Moris, zijn negende al. 

 1. Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provinciale: “We lieten het te vaak afweten”
  voetbal eindronde

  Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provincia­le: “We lieten het te vaak afweten”

  BO Beerzel won zijn laatste wedstrijd wel van Halle (3-1), maar de zware 6-2-pandoering tegen Gooreind van vorig weekend werd Berg Op uiteindelijk fataal. Hoewel de drie ploegen in hun eindronde tegen de degradatie allemaal afklokken op drie punten brak een negatief doelsaldo Tim Cornelis en zijn ploegmaats zuur op. Na een al minstens even pijnlijke ontknoping in de reguliere competitie zakt Beerzel alsnog naar vierde provinciale.
 1. Provinciale eindronden: Kenny Müllenmeister en Park Houthalen spelen gelijk in Lindelhoeven: “Woensdag voor eigen publiek promotie naar eerste afdwingen”
  voetbal

  Provincia­le eindronden: Kenny Müllenmeis­ter en Park Houthalen spelen gelijk in Lindelhoe­ven: “Woensdag voor eigen publiek promotie naar eerste afdwingen”

  Het is nog niet zeker wie volgend seizoen naar eerste provinciale promoveert. In het eerste finaleduel hielden Lindelhoeven en Park Houthalen elkaar in evenwicht. Bezoeker Park dwong de meeste doelkansen af, maar verzuimde deze te benutten. Met een 1-1 gelijkspel kan de promotiestrijd nog alle kansen uit. “Op eigen veld moeten we de klus afmaken”, zegt Parkspeler Kenny Müllenmeister. “Maar als er spanning in de lucht hangt, is dit niet altijd zo simpel.”