Anthony Lambot (r.) met Bergen in actie tegen Niels Marnegrave. Komend seizoen speelt Lambot voor United en wordt Marnegrave zijn T3.
Volledig scherm
Anthony Lambot (r.) met Bergen in actie tegen Niels Marnegrave. Komend seizoen speelt Lambot voor United en wordt Marnegrave zijn T3. © Borgerhoff

Anthony Lambot ruilt Bergen voor Limburg United: “Blij met nieuwe uitdaging bij ambitieuze club”

BASKETBAL EUROMILLIONS LEAGUEDe geruchten deden al een tijdje de ronde dat shooting guard Anthony Lambot (27) de overgang van verliezend titelfinalist Bergen naar Limburg United zou maken. Vandaag kwam Limburg United met het nieuws van de officiële overgang van Lambot.

 1. Gelegenheidsverdediger Kevin Vandendriessche (KVK) reageert teleurgesteld na derby tegen Zulte Waregem: “Door beginnersfouten winnen we niet”
  Voetbal 1A

  Gelegen­heids­ver­de­di­ger Kevin Vanden­dries­sche (KVK) reageert teleurge­steld na derby tegen Zulte Waregem: “Door beginners­fou­ten winnen we niet”

  KV Kortrijk had alles onder controle in de West-Vlaamse derby tegen Zulte Waregem, maar de Kortrijkzanen gooiden in de slotfase de drie punten te grabbel. Ze gaven een comfortabele 0-2 voorsprong uit handen en speelden nog 2-2 gelijk. De teleurstelling was enorm na de wedstrijd. Vooral bij sterkhouder Kevin Vandendriessche kwam het gelijkspel hard aan.
 2. Didier Haenen mag met SV Belisia in beker naar Gentse Ghelamco Arena: “Op die grasmat mogen spelen is voor elk van ons een uitdaging”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Didier Haenen mag met SV Belisia in beker naar Gentse Ghelamco Arena: “Op die grasmat mogen spelen is voor elk van ons een uitdaging”

  Wanneer je op een avond op weg naar de kust passeert aan de mooi verlichte Ghelamco Arena in Gent, bekruipt je steevast het gevoel van een mythische aantrekkingskracht. Een rondvraagje de voorbije dagen, leerde ons dat veel mensen in de entourage van tweedenationaler SV Belisia opteerden voor een cupduel met Standard, Anderlecht of, hoe kan het anders, KRC Genk. Is de bekertegenstander in de 1/16de finale met AA Gent dan een tegenvaller, vroegen we kapitein Didier Haenen.