Anthony Lambot (r.) met Bergen in actie tegen Niels Marnegrave. Komend seizoen speelt Lambot voor United en wordt Marnegrave zijn T3.
Volledig scherm
Anthony Lambot (r.) met Bergen in actie tegen Niels Marnegrave. Komend seizoen speelt Lambot voor United en wordt Marnegrave zijn T3. © Borgerhoff

Anthony Lambot ruilt Bergen voor Limburg United: “Blij met nieuwe uitdaging bij ambitieuze club”

BASKETBAL EUROMILLIONS LEAGUEDe geruchten deden al een tijdje de ronde dat shooting guard Anthony Lambot (27) de overgang van verliezend titelfinalist Bergen naar Limburg United zou maken. Vandaag kwam Limburg United met het nieuws van de officiële overgang van Lambot.

  1. Roy Jans herneemt in de Heistse Pijl: “Belangrijke test, maar wel blij weer te kunnen koersen”
    Wielrennen

    Roy Jans herneemt in de Heistse Pijl: “Belangrij­ke test, maar wel blij weer te kunnen koersen”

    Ongeveer vier maanden na zijn laatste koers, komt Roy Jans (Alpecin-Fenix) nog eens aan de start van een wedstrijd. De Lanakenaar werd midden mei geopereerd aan zijn knie en werkte intussen aan de revalidatie. De Heistse Pijl wordt de eerste test voor Jans. “Test is het juiste woord want de operatie is nog maar tien weken geleden”, zegt Roy Jans. “Ik kan nog niet voor 100% gaan, maar Heist wordt wel een interessante waardemeter voor de rest van het seizoen.”