Anthony Lambot presteerde sterk tegen zijn ex-club Bergen.
Volledig scherm
Anthony Lambot presteerde sterk tegen zijn ex-club Bergen. © Belga

Anthony Lambot en Limburg United delven nipt het onderspit: “Deze wedstrijd tegen Bergen hadden we nooit mogen verliezen”

Basketbal BNXT LeagueDe eerste helft was erbarmelijk. Na de rust kregen we spanning en sensatie. Limburg United ging nipt met 67-68 onderuit tegen Bergen. De refs waren de grote zondebok in de ogen van alle aanwezige Limburgers. Anthony Lambot speelde een sterke match tegen zijn ex-club.

  1. Gaetan Lambreghts  speelt met Lyra-Lierse een topper op Belisia Bilzen: “Nog niet verloren, en dat willen we zo houden”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

    Gaetan Lambreghts speelt met Ly­ra-Lier­se een topper op Belisia Bilzen: “Nog niet verloren, en dat willen we zo houden”

    ‘Super Sunday’ in 2de nationale B. Met Aalst-Hoogstraten en Belisia Bilzen-Lyra-Lierse neemt de top-4 het in onderlinge duels tegen elkaar op. Twee wedstrijden die voor een status-quo kunnen zorgen, maar die de competitie ook op z’n grondvesten kunnen doen daveren en alles weer op z’n kop kunnen zetten. Dat laatste wil men bij Lyra-Lierse natuurlijk liever niet zien gebeuren.