Anthony Degrendel en SK Roeselare-Daisel hielden het thuis tegen Wolvertem Merchtem op een 0-0-gelijkspel
Volledig scherm
Anthony Degrendel en SK Roeselare-Daisel hielden het thuis tegen Wolvertem Merchtem op een 0-0-gelijkspel © Roeselare-Daisel

Anthony Degrendel (SK Roeselare-Daisel): “Voor de eerste keer de nul gehouden”

Voetbal derde nationale ANa nederlagen tegen toppers Hamme en Overijse hoopte SK Roeselare-Daisel thuis tegen Wolvertem Merchtem op een tweede zege van het seizoen. Ijdele hoop want de jongens van coach Kurt Vercamp kwamen niet verder dan een brilscore en moeten het nu als nieuwkomer in derde nationale stellen met een vier op twaalf.

 1. Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”
  Volleybal

  Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”

  Na een aantal weken hoogconjunctuur met prachtige prestaties op nationaal en internationaal vlak heeft Caruur Gent blijkbaar zijn frisheid verloren. Vorige week vertoonde het team van coach Van Huffel de eerste symptomen van vermoeidheid met een, op wilskracht gewonnen 3-2, tegen Guibertin. Zaterdagavond misten de bezoekers compleet de start tijdens de eerste en de tweede set in de sfeervolle sporthal van Menen.
 2. Gert Van Walle en FC Knokke timmeren aan weg omhoog: “Terugronde vanuit comfortabele positie aanvatten”
  Voetbal eerste nationale

  Gert Van Walle en FC Knokke timmeren aan weg omhoog: “Terugronde vanuit comfortabe­le positie aanvatten”

  De aarzelende seizoensstart van Knokke is achter de rug. De kustploeg pakte de voorbije weken zeven op negen en verzamelde de weken voordien ook al heel wat punten in eerste nationale. De blauw-witte formatie staat negende in het klassement, op drie punten van een topvijfplaats. Zaterdagavond speelt het team van Gert Van Walle op bezoek bij Francs Borains.