Anshel Ver Eeck vierde in Borgworm zijn rentree als libero: “Blij dat ik weer volleyballer ben.”
Volledig scherm
Anshel Ver Eeck vierde in Borgworm zijn rentree als libero: “Blij dat ik weer volleyballer ben.” © Maxime Petit

Anshel Ver Eecke (Menen) maakt zijn comeback met zege tegen Borgworm: “Ons doel bereikt”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEGoed nieuws voor Decospan VT Menen dat zich zondagnamiddag tegen Borgworm na een vijfde tiebreakzege verzekerde van een plaats in de play-offs. Anshel Ver Eecke glunderde na de match, want hij maakte na blessures aan de heup en aan de knie zijn comeback als volleyballer. Vier sets lang haalde hij als gelegenheidslibero een hoog niveau: “Ik ben blij dat ik weer volleyballer ben.”

 1. Kobe Brems (Menen) ziet zijn eerste basisplaats van het seizoen beloond met zege: “Heerlijk om nog eens te kunnen spelen”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Kobe Brems (Menen) ziet zijn eerste basis­plaats van het seizoen beloond met zege: “Heerlijk om nog eens te kunnen spelen”

  De wedstrijd van zaterdag tegen Achel betekende voor Menen niets meer dan een formaliteit, want de grensjongens waren al zeker van de derde plek en van de play-offs. Trainer Depestele mocht dus roteren en bracht Kobe Brems (20) aan de opslag ten nadele van Lankinen. De Antwerpenaar leverde zijn visitekaartje af met een puike prestatie en een 3-0-overwinning.
 2. Ruben Valckenaere, terug na zwaar verkeersongeval, ambitieus voor 2021: “Voluit voor Junior-titel gaan”

  Ruben Valckenae­re, terug na zwaar verkeerson­ge­val, ambitieus voor 2021: “Voluit voor Junior-ti­tel gaan”

  Ruben Valckenaere (20) was er drie jaar geleden bij toen op Circuit Zolder de start werd gegeven van het eerste weekend van de nieuwe Ford Fiesta Sprint Cup. Helaas, tijdens de daaropvolgende winterperiode geraakte de Meulebekenaar betrokken in een zwaar verkeersongeval. Wat volgde, was een moeizame en heel lange revalidatie. Pas op het einde van 2019 kon Valckenaere tijdens een testsessie op Spa weer achter het stuur kruipen van de TeamFloral Ford Fiesta en beginnen aan de voorbereiding van wat een bijzonder 2020 zou worden. En dat niet alleen voor de Ford Fiesta Sprint Cup.
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  0:03