Anshel Ver Eecke: “Vooral in het achterveld heb ik het team kunnen helpen, dat doet deugd.”
Volledig scherm
Anshel Ver Eecke: “Vooral in het achterveld heb ik het team kunnen helpen, dat doet deugd.” © Geert De Rycke

Anshel Ver Eecke (Caruur Gent): “Heel blij dat ik na anderhalf jaar een officiële match kon spelen”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEEr mag gerust gesteld worden dat de ontmoeting tussen Borgworm en Caruur Gent een merkwaardig verloop kende. Het begon met de afwezigheid van Gilles Vandecaveye. Daardoor moest het team van coach Van Huffel met - ocharme - 9 spelers naar de Luikse provincie. Het spelpeil ging voortdurend op en neer. Het duel eindigde na vijf sets in het voordeel van Gent. Het had ook anders kunnen aflopen.

  1. KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”
    voetbal eindronde

    KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”

    KM Torhout nam de lange weg in de nacompetitie, maar de Velodroomformatie promoveert na drie eindrondematchen toch nog naar tweede nationale. In de finalewedstrijd klopte het Tempo Overijse op eigen bodem met het kleinste verschil. De verlosser was het jonge jeugdproduct Damon Timmerman, die een kwartier voor tijd raak prikte en met dat doelpunt een lange feestnacht inluidde in Torhout.