Anshel Ver Eecke: “Vooral in het achterveld heb ik het team kunnen helpen, dat doet deugd.”
Volledig scherm
Anshel Ver Eecke: “Vooral in het achterveld heb ik het team kunnen helpen, dat doet deugd.” © Geert De Rycke

Anshel Ver Eecke (Caruur Gent): “Heel blij dat ik na anderhalf jaar een officiële match kon spelen”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEEr mag gerust gesteld worden dat de ontmoeting tussen Borgworm en Caruur Gent een merkwaardig verloop kende. Het begon met de afwezigheid van Gilles Vandecaveye. Daardoor moest het team van coach Van Huffel met - ocharme - 9 spelers naar de Luikse provincie. Het spelpeil ging voortdurend op en neer. Het duel eindigde na vijf sets in het voordeel van Gent. Het had ook anders kunnen aflopen.

  1. Spencer Littleson (Limburg United)na 70-78 thuisnederlaag tegen Donar Groningen: “Er had meer ingezeten, want het stokte in de afwerking”

    Spencer Littleson (Limburg United)na 70-78 thuisneder­laag tegen Donar Groningen: “Er had meer ingezeten, want het stokte in de afwerking”

    In de derde ronde van de BNXT play-offs kregen we in een goed gevulde Alverberg het duel der bekerwinnaars tussen Limburg United en Donar Groningen. Het werd een spannende, mooie wedstrijd tussen twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Alleen stokte het in de afwerking bij United en topteam Groningen met het grootste budget van Nederland stak de overwinning (70-78) op zak. Dinsdagavond om 19u30 is er in een kolkende topsporthal van MartiniPlaza de return.