Annelies Nijssen in juli op het EK U20 op de 800m in Tallinn. De kans is reëel dat het EK cross er ook zal inzitten voor de revelatie van 2021.
Volledig scherm
Annelies Nijssen in juli op het EK U20 op de 800m in Tallinn. De kans is reëel dat het EK cross er ook zal inzitten voor de revelatie van 2021. © Belga

Annelies Nijssen heerst in CrossCup Roeselare: “Als ik naar het EK mag, is dat natuurlijk super”

veldlopen juniorenNet als op de CrossCup in Mol maakten de twee juniores van ATLA Annelies Nijssen en Fien Peusens er een een-tweetje van in de moddercross van Roeselare. Nijssen boekte een vlotte zege en Peusens finishte als tweede. Met een beetje geluk mogen ze samen naar het EK cross in Dublin op 12 december.

  1. Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisdebuut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”
    voetbal belgen in het buitenland

    Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisde­buut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”

    Cyril Ngonge stond maandagavond voor het eerst in de basis bij Verona in de wedstrijd tegen Lazio en hij bedankte voor dat vertrouwen met zijn eerste competitiedoelpunt in de Serie A. De 22-jarige Ukkelaar (ex-Club Brugge) maakte deze winter de overstap van FC Groningen nadat hij er op een zijspoor was geraakt omwille van extrasportieve redenen.