Annelies Nijssen in juli op het EK U20 op de 800m in Tallinn. De kans is reëel dat het EK cross er ook zal inzitten voor de revelatie van 2021.
Volledig scherm
Annelies Nijssen in juli op het EK U20 op de 800m in Tallinn. De kans is reëel dat het EK cross er ook zal inzitten voor de revelatie van 2021. © Belga

Annelies Nijssen heerst in CrossCup Roeselare: “Als ik naar het EK mag, is dat natuurlijk super”

veldlopen juniorenNet als op de CrossCup in Mol maakten de twee juniores van ATLA Annelies Nijssen en Fien Peusens er een een-tweetje van in de moddercross van Roeselare. Nijssen boekte een vlotte zege en Peusens finishte als tweede. Met een beetje geluk mogen ze samen naar het EK cross in Dublin op 12 december.

 1. Kris De Backer (T1 Lille United): “Verlengde winterstop is voor ons een bondgenoot geworden”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kris De Backer (T1 Lille United): “Verlengde winterstop is voor ons een bondgenoot geworden”

  Bij Lille United werd het voorbije weekend het trainingsschema van drie trainingen per week, onderbroken voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Cappellen. Een duel dat eerder van het programma werd gehaald, maar door de recente ontwikkelingen in het coronaverhaal opnieuw aan de kalender werd toegevoegd. Het 1-1-eindresultaat zorgde bij de Kempische fusieclub voor een gevoel van tevredenheid.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.