Annelies Dom, tot vorig jaar nog in het peloton, begint zaterdag aan haar carrière als ploegleider bij Lotto Soudal Ladies.
Volledig scherm
Annelies Dom, tot vorig jaar nog in het peloton, begint zaterdag aan haar carrière als ploegleider bij Lotto Soudal Ladies. © Photo News

Annelies Dom, nieuwe ploegleider Lotto Soudal Ladies: “Dit jaar wordt het moeilijk om iets te winnen”

WielrennenAnnelies Dom (34) begint zaterdag aan een nieuwe stap in haar carrière. In de Omloop HNB bestuurt ze voor het eerst de volgwagen van de Lotto Soudal Ladies. Ze hoopt één van haar rensters in Ninove naar de top tien te loodsen.

 1. Corona nekt BK Ploegentriatlon als seizoensopener: “We konden beslissing niet langer uitstellen”

  Corona nekt BK Ploegentri­at­lon als seizoens­ope­ner: “We konden beslissing niet langer uitstellen”

  Wat al weken in de lucht hing, werd zaterdagdagochtend bevestigd. De meeste triatlonwedstrijden die in mei op de planning stonden, worden geannuleerd. De onduidelijkheid over het al dan niet mogen organiseren van triatlonwedstrijden doet zo onder meer de Triatlon van Vlaanderen in Oudenaarde, de populaire triatlon van Izegem én de seizoensopener met het BK ploegentriatlon in Antwerpen in het water vallen. Duizenden atleten kregen vanmorgen een bittere pil te slikken. “Maar we konden niet langer wachten om een knoop door te hakken”, vertelt Olivier Cloet die met ATRIAC het BK zou organiseren.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal