Anne Schreurs (links) naast Sigrid Vanden Bempt. De twee komen elkaar heel vaak tegen in de Limburgse crossen.
Volledig scherm
Anne Schreurs (links) naast Sigrid Vanden Bempt. De twee komen elkaar heel vaak tegen in de Limburgse crossen. © Dick Demey

Anne Schreurs wint thuiscross in Genk

veldlopenAnne Schreurs won zondag voor eigen club Ac Genk haar derde veldloop op rij na eerdere zeges in Tongeren (7/11) en Pelt (21/11). 

 1. Lyra-Lierse hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen Houtvenne: “Tegenstander komt duidelijk versterkt uit de winterstop”
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se hervat de competitie met een thuiswed­strijd tegen Houtvenne: “Tegenstan­der komt duidelijk versterkt uit de winterstop”

  Ook voor Lyra-Lierse zit de winterstop er eindelijk op. Na eerder wisselend succes in de oefenwedstrijden - winst tegen Heikant, verlies tegen Kontich en Boom - hervatten de Pallieters zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Houtvenne. Die tegenstander mag dan wel in de kelder van 2deB bengelen, een zachtgekookt eitje wordt dat niet. Houtvenne wist zich in de winterstop immers behoorlijk te versterken.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 3. Kristof Meykens verlengt zijn verblijf bij Herk FC en begint er aan zijn achtste seizoen als trainer: “Ik voel me hier thuis”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Kristof Meykens verlengt zijn verblijf bij Herk FC en begint er aan zijn achtste seizoen als trainer: “Ik voel me hier thuis”

  Kristof Meykens traint ook volgend seizoen FC Herk. De T1 verlengde onlangs zijn verbintenis bij de eersteprovincialer om er in juli aan zijn achtste seizoen te beginnen. Zo’n lange samenwerking is in het trainerswereldje een zeldzaamheid. Anderzijds is het een bewijs dat het wederzijds vertrouwen tussen trainer en clubbestuur bijzonder groot is. “Ik voel me al die jaren thuis bij deze club. Waarom dan andere oorden opzoeken? Het gras is elders niet groener, hoor”, reageert Meykens.