Anne Schreurs (links) op de veldloop van Dilsen-Stokkem.
Volledig scherm
Anne Schreurs (links) op de veldloop van Dilsen-Stokkem. © Dick Demey

Anne Schreurs hoeft niet top te zijn om provinciale titel te pakken

veldlopenAnne Schreurs en Laurens Vanderlinden veroverden zondag in Lommel de provinciale titel in het veldlopen bij de seniores. Bij de juniores gingen Fien Peusens en Zjef Ceunen op indrukwekkende wijze met de gouden medaille aan de haal. 

  1. Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

    Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

    In de derde ronde van de BNXT play-offs verloor Limburg United thuis met acht punten verschil van Donar Groningen. In de MartiniPlaza moesten de boys van T1 Raymond Westphalen top zijn om te kunnen doorstoten. Het werd een leuke, aantrekkelijke eerste helft met twee teams aan elkaar gewaagd. Na de rust viel United als een kaartenhuis in elkaar. De bommen van Donar vlogen vlot binnen en onder de ring was uitblinker Thomas Koenis niet af te stoppen. Het werd uiteindelijk een zware 110-88 nederlaag.