Ann-Sophie Duyck showt haar nieuwe outfit. Bij Multum Accountants is ze weer aan de slag bij haar oude ploeg.
Volledig scherm
Ann-Sophie Duyck showt haar nieuwe outfit. Bij Multum Accountants is ze weer aan de slag bij haar oude ploeg. © RV

Ann-Sophie Duyck trapt zaterdag haar seizoen op gang in Omloop: “Het zal bij iedereen pijn doen”

WIELRENNEN VROUWEN ELITEOok voor vrouwen elite start het Belgisch wegseizoen. Ann-Sophie Duyck is het uithangbord van het Multum Accountants Ladies Cycling Team. Zaterdag komt ze in Gent voor de zesde keer aan de start van de Omloop Het Nieuwsblad.

 1. William Robeyns en Phoenix Brussels likken wonden na achtste opeenvolgende verlies: “Mentaliteit van sommigen moet anders”
  Basketbal Euromillions League

  William Robeyns en Phoenix Brussels likken wonden na achtste opeenvol­gen­de verlies: “Mentali­teit van sommigen moet anders”

  Voor Nieuwjaar draaide Phoenix Brussels opvallend goed mee in de middenmoot van het klassement. Sindsdien belandde de ploeg in een neerwaartse spiraal. Acht opeenvolgende nederlagen deden Phoenix afzakken naar de laatste plaats. De beoogde play-offs – een onrealistisch doel was dat allerminst – lijken een vervlogen droom. Wat is er aan de hand met Brussels?
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  15:58
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00