Ann-Sophie Duyck trok woensdag in Ruddervoorde haar achtste West-Vlaamse tijdrittrui aan. Ze haalde het van Julie Sap en Saartje Vandenbroucke.
Volledig scherm
Ann-Sophie Duyck trok woensdag in Ruddervoorde haar achtste West-Vlaamse tijdrittrui aan. Ze haalde het van Julie Sap en Saartje Vandenbroucke. © Foto Coghe

Ann-Sophie Duyck opnieuw provinciaal kampioene tegen de klok: “Toch voelt dit nog niet als topvorm”

Voor de achtste keer in haar carrière kroonde Ann-Sophie Duyck zich tot West-Vlaams kampioene tijdrijden. In Ruddervoorde was ze over 13,2 kilometer negentien seconden sneller dan Julie Sap. Saartje Vandenbroucke pakte brons en gaf op de vijfvoudig nationaal kampioene bijna veertig tellen toe.

  1. Succes voor volleybalsters uit Sinaai tijdens de finales beachvolleybal voor de jeugd: “Ons geluk kan niet op”
    Beachvolleybal

    Succes voor volleybal­sters uit Sinaai tijdens de finales beachvol­ley­bal voor de jeugd: “Ons geluk kan niet op”

    De familie Vervloet had tijdens deze bloedhete dagen heel wat redenen om een feestje te bouwen op het Muntplein in Brussel. In het centrum van de hoofdstad werden de finales betwist van de Belgische jeugdkampioenschappen beachvolleybal. Dochter Simone haalde samen met Ella Joosen brons in de categorie U14 en de iets oudere dochter Ane-Line stond zelfs twee maal het podium: brons in de U18 en goud in de U16, telkens met Kato Hillen als beachpartner.