Ann-Sophie Duyck trok woensdag in Ruddervoorde haar achtste West-Vlaamse tijdrittrui aan. Ze haalde het van Julie Sap en Saartje Vandenbroucke.
Volledig scherm
Ann-Sophie Duyck trok woensdag in Ruddervoorde haar achtste West-Vlaamse tijdrittrui aan. Ze haalde het van Julie Sap en Saartje Vandenbroucke. © Foto Coghe

Ann-Sophie Duyck opnieuw provinciaal kampioene tegen de klok: “Toch voelt dit nog niet als topvorm”

Voor de achtste keer in haar carrière kroonde Ann-Sophie Duyck zich tot West-Vlaams kampioene tijdrijden. In Ruddervoorde was ze over 13,2 kilometer negentien seconden sneller dan Julie Sap. Saartje Vandenbroucke pakte brons en gaf op de vijfvoudig nationaal kampioene bijna veertig tellen toe.

  1. SRT en Soulet zetten België op de kaart in het Europese GT4-kampioenschap
    autosport

    SRT en Soulet zetten België op de kaart in het Europese GT4-kampioen­schap

    De comeback van Brusselaar Maxime Soulet in de Europese GT-racerij dankzij SRT is zonder meer goed verlopen. De ex-fabrieksrijder van Bentley werd voor de Belgische manche van de GT4 European Series op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps de teamgenoot van de jonge Italiaanse belofte Luca Bosco in de Mercedes-AMG GT4. Het duo scoorde op Belgische bodem twee tweede plaatsen in de categorie Pro/Am en daarmee blijven Luca Bosco en SRT in de running voor het eindpodium in de Europese GT4-serie. Bosco is nu tweede in het kampioenschap.