Ann Haesebrouck kijkt tevreden terug op haar sportcarrière en toont nog een keer haar bronzen medaille.
Volledig scherm
Ann Haesebrouck kijkt tevreden terug op haar sportcarrière en toont nog een keer haar bronzen medaille. © Geert De Rycke

Ann Haesebrouck (57) na drie olympische deelnames en bronzen medaille: “Je komt ogen te kort om alles op te slaan”

Roeien bijna vergeten olympiërsBinnenkort staat in de Japanse hoofdstad Tokio de volgende editie van de Olympische Spelen op het programma. Daarbij blikken we met heel wat ex-deelnemers vooruit op het grootste sportevenement ter wereld. Vandaag is het de beurt aan Ann Haesebrouck, die zowel in 1984, 1988 en 1992 haar opwachting maakte als roeister op de Spelen.

 1. Matthijs Verhanneman (Knack Roeselare): “Zaterdag tijdens de Supercup tonen hoe ver we reeds staan”
  volleybal eml

  Matthijs Verhanne­man (Knack Roeselare): “Zaterdag tijdens de Supercup tonen hoe ver we reeds staan”

  Als aanloop naar de volleybalcompetitie in de splinternieuwe ‘Lotto Volley League’ wordt zaterdagavond in de Tomabelhal van Roeselare de ‘Supercup’ georganiseerd. Een fijn extraatje voor landskampioen Knack Roeselare en bekerwinnaar Caruur Gent. Het gaat vooral om het prestige dat aan deze beker verbonden is. “Als je hem wint, staat zo’n Supercup toch maar mooi op je palmares”, verklaart Matthijs Verhanneman, 15 jaar actief bij de Knack-ploeg.
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.