Angelo Gaytant moest na Zulte Waregem-Club YLA collega-trainer Dennis Moerman, met wie hij ooit de linkerflank van provincialer Desselgem bemande, feliciteren.
Volledig scherm
Angelo Gaytant moest na Zulte Waregem-Club YLA collega-trainer Dennis Moerman, met wie hij ooit de linkerflank van provincialer Desselgem bemande, feliciteren. © Robby Verdickt

Angelo Gaytant en Zulte Waregem lijden tegen Club YLA eerste verlies: “Geweer was geladen, maar schoten in eigen voet”

vrouwenvoetbalZulte Waregem gaf Club YLA de zege en de leiding in de Super League cadeau. De defensie van de thuisploeg verkeerde enkele minuten in een gulle bui. Guns en Buabadi namen de geschenken aan. Iliano legde, met een voorzet die via de verste paal in doel viel, de 0-3-eindstand vast.

 1. Robbe Vandeweyer staat met Puurs in volgende bekerronde: “Geweldig dat ik nog eens tegen een team uit de Liga mag spelen”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË

  Robbe Vandeweyer staat met Puurs in volgende bekerronde: “Geweldig dat ik nog eens tegen een team uit de Liga mag spelen”

  Zowel eerstenationaler Syneton Puurs als reeksgenoot VC Zoersel keken donderdagavond uit naar de onderlinge strijd in het kader van de Belgische beker. De winnaar neemt het in de volgende ronde immers op tegen het topteam van Tectum Achel. Voor een extra pigment zorgde Wouter Vriens, jarenlang de puntenpakker bij de ploeg uit Puurs, en dit jaar hoofdaanvaller bij VC Zoersel.
 2. Jean Max (KMR Biesen) zit met bedenkingen na corona-uitbraak: “Wie brengt duidelijkheid in de te volgen procedure?”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Jean Max (KMR Biesen) zit met bedenkin­gen na corona-uit­braak: “Wie brengt duidelijk­heid in de te volgen procedure?”

  Of het eerste elftal van derdeprovincialer KMR Biesen zondag de korte verplaatsing naar Membruggen zal maken, is op dit ogenblik zeer de vraag. Na een positieve melding bij één van de reservespelers donderdagmorgen, bleek in de vooravond dat nog vijf spelers bij een zelftest een positieve indicatie noteerden. De dienstdoende ref noteerde zulks in bijzijn van beide teams en allicht zal voor de groene tafel van het PC later een definitief uitsluitsel geveld worden. “Geen van beide teams wil in dit geval spreken van een forfait”, aldus Jean Max, gerechtigd correspondent bij KMR Biesen. “Vraag aan de spelers of ze willen voetballen en zij zullen allen volmondig ‘ja’ antwoorden. Alleen kan je de gezondheid van de mensen uiteraard niet in het gedrang brengen en moet je nuchter de juiste beslissing nemen.”
 1. Trainer Mike Dewitte staat met EVC Beselare voor derby tegen Kruiseke: “Bij de jonge gasten moet er wat meer grinta zijn”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Trainer Mike Dewitte staat met EVC Beselare voor derby tegen Kruiseke: “Bij de jonge gasten moet er wat meer grinta zijn”

  Derdeprovincialer EVC Beselare speelt zondag thuis een derby tegen Sparta Kruiseke. De twee terreinen liggen op amper een paar kilometers van elkaar. “We missen zes kernspelers”, aldus trainer Mike Dewitte. Beselare staat derde in de A-reeks. Het verloor vorig weekend bij leider SC Lombardsijde (3-2) en zag het verschil zo oplopen tot 5 punten.