Andy Bontinck zit in de laatste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen: “Ik ben heel tevreden over het begrip dat spelers toonden voor deze situatie.”
Volledig scherm
Andy Bontinck zit in de laatste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen: “Ik ben heel tevreden over het begrip dat spelers toonden voor deze situatie.” © Geert De Rycke

Andy Bontinck (Wetteren) juicht beslissing tot stopzetting competitie toe: “Voetbal Vlaanderen deed wat het moest”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AHet debuutseizoen van FC Wetteren in tweede nationale eindigt na vier wedstrijden. Sportief verantwoordelijke Andy Bontinck juicht de beslissing van Voetbal Vlaanderen toe en bereidt intussen seizoen 2021-2022 voor.

 1. Thomas Jansen: van 14-jarig Helson-trainertje tot hoofdtrainer Red Flames U23: “We willen het kleine België nog meer uitstraling geven”
  vrouwenvoetbal

  Thomas Jansen: van 14-jarig Hel­son-trainertje tot hoofdtrai­ner Red Flames U23: “We willen het kleine België nog meer uitstra­ling geven”

  Het Belgisch voetbal heeft er sinds kort een nationale vrouwenploeg bij: de Red Flames U23. Om de kloof tussen de Red Flames U19 en de A-ploeg te verkleinen, werd een nieuwe beloftenploeg opgestart. Limburger Thomas Jansen werd aangesteld als hoofdtrainer. Jansen was van jongs af een bezige bij. Reeds als 14-jarige trainde hij de duiveltjes van Helson Helchteren. Als T1 van de Red Flames U23 is hij nu aan zijn zoveelste uitdaging in zijn trainersloopbaan toe.
 2. Succestrainer Albert Bers overleden op 89-jarige leeftijd: “Hele mooie tijden beleefd”
  voetbal

  Succestrai­ner Albert Bers overleden op 89-jarige leeftijd: “Hele mooie tijden beleefd”

  Vorige week stond de Belgische voetbalwereld even stil bij het overleden van trainer Albert Bers. Niet meer dan logisch natuurlijk als je ’s mans palmares overschouwt. De Limburger, vader van Philippe Bers (ex-trainer Linden, Wezemaal en Kampenhout), was niet alleen de eerste bondscoach van de nationale vrouwenploeg, hij leidde ook clubs als Winterslag en Germinal Ekeren naar de titel in tweede klasse.
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp