Andy Bontinck zit in de laatste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen: “Ik ben heel tevreden over het begrip dat spelers toonden voor deze situatie.”
Volledig scherm
Andy Bontinck zit in de laatste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen: “Ik ben heel tevreden over het begrip dat spelers toonden voor deze situatie.” © Geert De Rycke

Andy Bontinck (Wetteren) juicht beslissing tot stopzetting competitie toe: “Voetbal Vlaanderen deed wat het moest”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AHet debuutseizoen van FC Wetteren in tweede nationale eindigt na vier wedstrijden. Sportief verantwoordelijke Andy Bontinck juicht de beslissing van Voetbal Vlaanderen toe en bereidt intussen seizoen 2021-2022 voor.

  1. Amerikaanse ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”
    voetbal eerste nationale

    Amerikaan­se ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”

    Nathan Crockett is de nieuwe eigenaar van Rupel Boom. Maandag presenteerde de Amerikaan zich aan het schepencollege in Boom en een dag later bezegelden de 42-jarige ondernemer en de Spanjaarden van Rising Phoenix Holding de overname officieel met de laatste handtekeningen. Tijdens de persconferentie vanavond werden Crockett zelf, CEO Geert Van den Wijngaert, de nieuwe technische staf onder leiding van Stéphane Demets (ex-SK Heist) én een deel van de spelerskern voorgesteld.