Andries Claes (m.), hier in actie tegen Thes Sport, wil zo snel mogelijk de sprong maken naar de linkerkolom.
Volledig scherm
Andries Claes (m.), hier in actie tegen Thes Sport, wil zo snel mogelijk de sprong maken naar de linkerkolom. © Guy Meurs

Andries Claes wil met KVK Tienen opnieuw met de winst aanknopen tegen rode lantaarn Hoogstraten: “Ik zou graag iedere week beslissend zijn”

voetbal eerste nationaleNa het verlies in en tegen Heist moet KVK Tienen in eigen huis opnieuw op zoek naar de drie punten, kwestie van een verliesreeks te vermijden. Op papier mag dat geen probleem vormen met hekkensluiter Hoogstraten als tegenstander, al zit er misschien wel een addertje onder het gras.

  1. Depoitre (AA Gent) reageert op kritiek: “Hoe kan ik mijn niveau halen als ik telkens maar vijf of tien minuten krijg?”
    voetbal jupiler pro league

    Depoitre (AA Gent) reageert op kritiek: “Hoe kan ik mijn niveau halen als ik telkens maar vijf of tien minuten krijg?”

    Na de nederlaag op Cercle, kreeg AA Gent leider Racing Genk op bezoek. Na een veel betere prestatie dan afgelopen week, stond er toch opnieuw een 2-3-nederlaag op het bord. De goal van de hoop viel in het slot toen invaller Laurent Depoitre met de aansluitingstreffer het vuur nog wat kon aanwakkeren. Hij reageerde met de voeten én met woorden op de kritiek komende van Hein Vanhaezebrouck en algemeen manager Michel Louwagie.