Andries Claes (r.), hier aan de slag tegen Ganshoren, begint binnenkort aan zijn laatste jaar sportmanagement aan de KUL.
Volledig scherm
Andries Claes (r.), hier aan de slag tegen Ganshoren, begint binnenkort aan zijn laatste jaar sportmanagement aan de KUL. © Guy Meurs

Andries Claes gaat met KVK Tienen voor vijfde clean sheet op rij en eerste competitiezege: “Veel teams zijn aan elkaar gewaagd”

voetbal eerste nationaleGeruggensteund door de knappe prestatie op het veld van titelkandidaat RFC Luik kunnen ze bij KVK Tienen met vertrouwen de eerste thuismatch tegen Olympic Charleroi tegemoet kijken. Benieuwd of de Suikerjongens de positieve lijn van de laatste weken kunnen doortrekken en een eerste keer de volle buit pakken.

  1. Nieuwbakken trainer Cedric Pipeleers wil Helson snel naar een veilige plaats loodsen: “Alle neuzen in dezelfde richting en kopjes omhoog”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Nieuwbak­ken trainer Cedric Pipeleers wil Helson snel naar een veilige plaats loodsen: “Alle neuzen in dezelfde richting en kopjes omhoog”

    Bij zijn eerste stappen als trainer van eersteprovincialer Helson sleepte Cedric Pipeleers vorig weekend bij ex-ploeg Zonhoven meteen een draw uit de brand. Het was een verdiend punt en dan ook een terecht eerste succesje. Met Alken komt dit weekend de nummer vier uit de klassering op bezoek. “Alken is een stabiele club, die niet toevallig hoog in de klassering staat. Toch zijn we niet kansloos”, klinkt Pipeleers strijdvaardig.