Andres Decock was de voorbije drie jaren als tenniscoach in Zweden aan de slag.
Volledig scherm
Andres Decock was de voorbije drie jaren als tenniscoach in Zweden aan de slag. © Robby Verdickt

Andres Decock was drie jaar coach in het buitenland: “Veel opgestoken in Zweden”

tennisAndres Decock verdween wat van de radar in het tenniswereldje. Maar met winst bij mannen 2 op het enkeltoernooi van TC Eeklo bewees de Maldegemnaar dat hij het tennissen niet verleerd is. De voorbije jaren was hij vooral als coach aan de slag. Vooral in Zweden dan.

 1. Vinicius Lopes (RWDM) wil zich tonen in bekerduel met KSV Oudenaarde: “Klaar voor negentig minuten”
  voetbal beker van belgië

  Vinicius Lopes (RWDM) wil zich tonen in bekerduel met KSV Oudenaarde: “Klaar voor negentig minuten”

  De bekerwedstrijd tegen KSV Oudenaarde, actief in tweede nationale Vlaanderen, is voor RWDM geen ‘tussendoortje’. “We willen elke wedstrijd winnen. We gaan dus ook tegen Oudenaarde met onze sterkst mogelijke ploeg aantreden. De competitie heeft voorrang, maar we willen in de beker zover mogelijk doorstoten”, verklaart trainer Vincent Euvrard, na twee weken schorsing terug van kort weggeweest.
 2. KSK Heist ontvangt Francs Borains, de autoritaire leider in 1B: “Ook hun reeks zal ooit stoppen. Waarom zouden wij de drie punten niet kunnen pakken?”

  KSK Heist ontvangt Francs Borains, de autoritai­re leider in 1B: “Ook hun reeks zal ooit stoppen. Waarom zouden wij de drie punten niet kunnen pakken?”

  De rust lijkt te zijn weergekeerd bij KSK Heist. Niet dat het in aanloop naar de overwinning tegen Charleroi onrustig was, maar nu het vertrouwen een flinke boost heeft gekregen door die 0-1-zege zal het er aan de Lostraat in Heist toch iets gemoedelijker aan toegaan. De beloning is er eindelijk, nu nog die lijn doortrekken, en dit tegen de autoritaire leider uit Francs Borains, die met het maximum van 15 punten in de tabellen staat.