Andreas De Lathauwer.
Volledig scherm
Andreas De Lathauwer. © Filip Eeckhout

Andreas De Lathauwer wil superwinter in schoonheid afsluiten op BK juniores

AtletiekAndreas De Lathauwer wil zaterdag op het BK juniores en beloften in Louvain-la-Neuve zijn supergeslaagd indoorseizoen afsluiten in schoonheid. De Belgische recordhouder bij de juniores met de 6kg-kogel en met de 7,26kg kogel zit in de vorm van z’n leven. 

 1. Noor Vidts komt met gulle lach door de finish: “Ik trek naar het WK in Eugene met de bedoeling mij in elk nummer te verbeteren”
  nacht van de atletiek

  Noor Vidts komt met gulle lach door de finish: “Ik trek naar het WK in Eugene met de bedoeling mij in elk nummer te verbeteren”

  Als gevolg van de organisatie deze zomer van zowel het WK als het EK, volgt in eigen land de ene meeting de andere op. Het voorbije weekend gingen zelfs de Nacht in Heusden-Zolder én de Flanders Cup in Merksem door. Noor Vidts en Paulien Couckuyt toonden alvast dat het de goede richting uitgaat, dat in tegenstelling tot Jonathan Sacoor.
 2. RWDM oefent zaterdag tegen Standard eerste keer, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024
  voetbal Challenger Pro League

  RWDM oefent zaterdag tegen Standard eerste keer, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024

  In tegenstelling tot Lierse Kempenzonen en Beerschot houdt RWDM zich voorlopig kalm op de transfermarkt. Met Bryan Smeets en Jonathan Heris werden tot dusver twee nieuwe transfers gerealiseerd. Kylian Hazard, die officieel ook ‘nieuw’ is, was in de tweede helft van vorig seizoen al bij RWDM. Wellicht is het stilte voor de storm, want de club heeft maar één doel: de titel. De vorig seizoen gehuurde spelers Vorogovskiy en Esphestion zouden ook dicht bij een verlengd verblijf staan.