De ingevallen Geena-Lisa Buyle en Summer Rogiers strijden samen met Anderlecht-invaller Sakina Ouzraoui Diki om de bal.
Volledig scherm
De ingevallen Geena-Lisa Buyle en Summer Rogiers strijden samen met Anderlecht-invaller Sakina Ouzraoui Diki om de bal. © Robby Verdickt

Anderlecht wipt Zulte Waregem uit de Beker van België: “Eervol uitgeschakeld, fier op onze prestatie”

VrouwenvoetbalVoor Zulte Waregem eindigt de bekercampagne, na 1-3-verlies van Anderlecht, in de kwartfinale. Paars-wit scoorde snel tweemaal. Door een owngoal keerde de spanning vlug terug. Pas in de toegevoegde tijd viel het derde doelpunt.

 1. Vincent De Backer volgt na seizoen afscheidnemend T1 Lippens op: “Bij FC Sleidinge wacht mij een heel mooie uitdaging”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Vincent De Backer volgt na seizoen afscheidne­mend T1 Lippens op: “Bij FC Sleidinge wacht mij een heel mooie uitdaging”

  Eersteprovincialer FC Sleidinge heeft een opvolger gevonden voor de afscheidnemende Peter Lippens. De nieuwe T1 is Vincent De Backer, nu nog aan de slag bij tweedeprovincialer FC Lembeke. De Backer was 5 jaar T2 bij HO Kalken, zette zijn eerste pasjes als T1 bij Evergem en had de voorbije 4 jaar het sportieve roer in handen bij FC Lembeke. De Backer is blij met de kans die hij krijgt.
 2. Coach Fien Callens (VC Oudegem): “Deze nieuwe confrontatie met Oostende wordt een rechtstreekse strijd voor een plaats in de play-offs”
  VROUWENVOLLEYBAL LIGA A

  Coach Fien Callens (VC Oudegem): “Deze nieuwe confronta­tie met Oostende wordt een recht­streek­se strijd voor een plaats in de play-offs”

  VC Oudegem en Oostende ontmoeten elkaar zaterdag voor de vierde keer tijdens dit volleybalseizoen. Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de vorige spannende confrontaties. Vooral de 3-2-zege van Oudegem - na een 1-2-achterstand tijdens de competitiematch - en de extra golden set tijdens de halve finale van de Belgische beker, met een bloedstollend einde gewonnen door het team van coach Callens, zitten nog fris in het geheugen.