Anas Bouzerda kon zich vinden in het gelijkspel tegen Voorde-Appelterre.
Volledig scherm
Anas Bouzerda kon zich vinden in het gelijkspel tegen Voorde-Appelterre. © Koen Merens

Anas Bouzerda en KFC Eppegem houden Voorde-Appelterre in bedwang: “Enkel onze efficiëntie moet nog de hoogte in”

voetbal derde nationale ADerdenationalers KFC Eppegem en Voorde-Appelterre hielden elkaar na een match met de nodige kansen mooi in evenwicht: 1-1. Anas Bouzerda kon zich na afloop best vinden in die eindscore, al vond hij wel dat er meer had ingezeten.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Aboubakary Koita (STVV) na nipte zege tegen KV Kortrijk: “Doen goede zaak in de strijd om Play-Off 2”
  voetbal jupiler pro league

  Aboubakary Koita (STVV) na nipte zege tegen KV Kortrijk: “Doen goede zaak in de strijd om Play-Off 2”

  Bij KV Kortrijk zijn ze ontstemd over ref Jasper Vergoote en de VAR over het niet toekennen van een strafschop na een fout op Faïz Selemani. Enkele minuten later aan de overkant greep de VAR wel correct in. Aboubakary Koita werd aangetikt op snelheid door Abdelkahar Kadri. De scheidsrechter wilde eerst Koita zijn tweede gele kaart van de avond geven voor een schwalbe. Na het bekijken van de beelden mocht Gianni Bruno vanop de stip via de dwarsligger en de rug van doelman Vandenberghe het enige doelpunt van de avond scoren.
 3. Depoitre (AA Gent) reageert op kritiek: “Hoe kan ik mijn niveau halen als ik telkens maar vijf of tien minuten krijg?”
  voetbal jupiler pro league

  Depoitre (AA Gent) reageert op kritiek: “Hoe kan ik mijn niveau halen als ik telkens maar vijf of tien minuten krijg?”

  Na de nederlaag op Cercle, kreeg AA Gent leider Racing Genk op bezoek. Na een veel betere prestatie dan afgelopen week, stond er toch opnieuw een 2-3-nederlaag op het bord. De goal van de hoop viel in het slot toen invaller Laurent Depoitre met de aansluitingstreffer het vuur nog wat kon aanwakkeren. Hij reageerde met de voeten én met woorden op de kritiek komende van Hein Vanhaezebrouck en algemeen manager Michel Louwagie.