Nathan Crockett hoopt, na het afgelopen rampseizoen, het vertrouwen in Boom te herstellen.
Volledig scherm
Nathan Crockett hoopt, na het afgelopen rampseizoen, het vertrouwen in Boom te herstellen. © Mpics

Amerikaanse ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”

voetbal eerste nationaleNathan Crockett is de nieuwe eigenaar van Rupel Boom. Maandag presenteerde de Amerikaan zich aan het schepencollege in Boom en een dag later bezegelden de 42-jarige ondernemer en de Spanjaarden van Rising Phoenix Holding de overname officieel met de laatste handtekeningen. Tijdens de persconferentie vanavond werden Crockett zelf, CEO Geert Van den Wijngaert, de nieuwe technische staf onder leiding van Stéphane Demets (ex-SK Heist) én een deel van de spelerskern voorgesteld.

  1. Christophe De Keyser bestrijdt Belgische top in grootste triatlon van het land: “Mijn enige wedstrijd voor eigen volk”
    Triatlon Brugge

    Christophe De Keyser bestrijdt Belgische top in grootste triatlon van het land: “Mijn enige wedstrijd voor eigen volk”

    Zaterdag wordt rond 17.15 uur ter hoogte van het Sasplein voor de 18de keer de Triatlon door Brugge op gang geschoten. Na twee jaar corona-ellende zonder wedstrijd maken atleten en toeschouwers zich op voor een sportieve hoogdag. Met name een kwarttriatlon in één van de meest tot de verbeelding sprekende decors: de historische binnenstad van Brugge en de polders van het Brugse Ommeland.