Julie Voet neemt met AVR deel aan de CrossCup Relays in Berlare
Volledig scherm
Julie Voet neemt met AVR deel aan de CrossCup Relays in Berlare © Julie Voet / RV

Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”

AtletiekZondag is het eindelijk zover. In Berlare wordt dan het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. Dat is traditiegetrouw een heel aangenaam schouwspel en het wordt ook een eerste waardemeter om te zien hoe het met de vorm van de  nationale toppers gesteld is. Aan West-Vlaamse kant is het vooral uitkijken naar het vrouwenteam van AV Roeselare, dat traditioneel sterk voor de dag komt op de Relays. Deze keer strijden ze met Adeline Temmerman, Hanna Vandenbussche en nieuwkomer Julie Voet voor een podiumplaats.

 1. Jorben Vanhulle (FCV Dender): “Gebrek aan scorend vermogen moet collectief opgelost worden”
  Voetbal eerste nationale

  Jorben Vanhulle (FCV Dender): “Gebrek aan scorend vermogen moet collectief opgelost worden”

  Hoewel FCV Dender gerenommeerde spitsen Casagolda, Valcke en M’Barki in zijn rangen heeft, kampt het met een gebrek aan scorend vermogen. Coach Van Acker greep daarom vorige week tegen Winkel Sport in en gooide de jongeren De Bodt, Mfumu en Vanhulle in de strijd, maar ook zij konden de bakens niet verzetten. In de topper op Patro Eisden zal er uit een ander vaatje moeten getapt worden, wil men met puntenwinst huiswaarts keren.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.