OH Leuven Women viert de 3-1 van Janssens.
Volledig scherm
OH Leuven Women viert de 3-1 van Janssens. © Jorghé Van Hecke

Amber Tysiak en OH Leuven Women behouden maximum na zege tegen Standard: “We hebben gewoon ons spel gespeeld”

vrouwenvoetbal super league33 op 33. Het perfecte rapport van koploper OH Leuven blijft impressionant. Standard maakte het de Leuvenaren zaterdagnamiddag knap lastig, maar ging wel met 3-1 de boot in.

 1. AA Gent met kater naar topper tegen KRC Genk: “Het enthousiasme was té groot”
  voetbal jupiler pro league

  AA Gent met kater naar topper tegen KRC Genk: “Het enthousias­me was té groot”

  AA Gent neemt het zondag op tegen autoritair leider KRC Genk. Wie naar de vormcurve kijkt, ziet dat de Genkies met heel wat meer vertrouwen naar de Ghelamco Arena afzakken. AA Gent kende een januarimaand met meer downs dan ups en moet tegen de Limburgers uit een ander vaatje tappen. De manier waarop een felbevochten punt in de slotfase tegen Cercle toch nog verloren ging, zei alles.
 2. Arne Baers trekt voor het eerst naar een WK: “Vruchten plukken van de stage”
  Veldrijden WK beloften

  Arne Baers trekt voor het eerst naar een WK: “Vruchten plukken van de stage”

  Arne Baers staat zaterdag voor het eerst aan de start van een WK veldrijden. Dat is een bekroning voor de al mooie loopbaan van de bijna 21-jarige crosser uit Paal. Baers won dit seizoen twee crossen in Zweden en mengde zich tussen de profs en de betere beloften in de strijd voor de topklassementen. De selectie voor Hoogerheide is dan ook een terechte beloning. “Zo denk ik er ook over”, lacht Baers, die net twee weken stage achter de rug heeft. “Ik hoop er de vruchten van te plukken.”
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.