Amber Maximus (l.) in actie tegen Standard, komende speeldag opnieuw de opponent.
Volledig scherm
Amber Maximus (l.) in actie tegen Standard, komende speeldag opnieuw de opponent. © Photo News

Amber Maximus loodst RSCA Women met twee doelpunten naar finale Belgische beker: “Met dank aan Tessa Wullaert”

VROUWENVOETBALDoor een overtuigende 4-0-overwinning speelt de ploeg van RSCA Women-trainer Johan Walem in het weekend van 14 mei de bekerfinale tegen Standard, dat het vlot haalde van AA Gent B. Spits Amber Maximus had met twee treffers een groot aandeel in de winst van paars-wit, waarin Tessa Wullaert zich ook liet gelden.

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 1. FCV Dender vat de eindrondetopper op Club Luik aan met het maximum van de punten
  voetbal eerste nationale

  FCV Dender vat de eindronde­top­per op Club Luik aan met het maximum van de punten

  Ook na de verplaatsing op Knokke FC behoudt FCV Dender het maximum van de punten in de eindronde voor promotie naar 1B. Ngongo, met een vroeg doelpunt, en Van Oudenhove, een kwartier voor tijd, legden de vierde zege op rij vast. Club Luik volgt evenwel op één punt na een 4-0-zege tegen Dessel Sport. Nu zondag staat het cruciaal duel tussen Club Luik en FCV Dender op het programma.